Rejseplan

Vores rejseplan er en personlig ordrebekræftelse og rejseplan, som sætter den rejsendes behov i fokus.

Det er vigtigt, at den rejsende eller rejsebestilleren altid læser rejseplanen grundigt før afrejsen, idet rejseplanen indeholder alle betingelserne for rejsen.

I rejseplanen har vi samlet alle relevante informationer til en given rejse, såsom fly, hotel, billeje, tog, pris, bagageregler, bookingstatus, lufthavnsinformation, check-in tider osv.

Vores rejseplaner er letlæselige og kan også læses på en smartphone.

Kalendersynkronisering

Det er ligeledes muligt at downloade rejseplanen til MS Outlook kalenderen. Dette gøres meget nemt ved at klikke på ikoner i e-mailen, som vist nedenfor.

Således får jeres rejsende altid det fulde overblik over aktive rejser og fremtidige rejser. Den rejsende kan ligeledes indsætte påmindelser, således at han/hun ikke glemmer at acceptere en ordre eller få udstedt en billet osv.

CalanderSynz

Som et tillæg til vores rejseplan tilbydes TripSource®, BCD’s mobile app, der giver fuld kontrol over din rejseplan, deling af rejseplan/rejseinformationer og gratis information om fly uregelmæssigheder.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med jeres rejseplaner og overblik over aktive rejser og hvordan I kan få glæde af vores mange services så skriv til vores salgsafdeling: Sales@bcdtravel.dk