Upptäck Andalusien med oss

Andalusien är en region i södra Spanien som har mycket att erbjuda. I en underskön omgivning kan konst upplevas, mat och vin avnjutas, sport utövas eller varför inte bara slappa i solstolen ─ det finns helt enkelt något för alla. Utifrån era önskemål och intressen ger vi er en oförglömlig upplevelse. Här nedan listar vi några exempel på hur dagsaktiviteter kan se ut.

Lokalproducerat och katamaran
Vad är en morgon utan en god kopp kaffe? Vi startar dagen med kaffe och churros på stan’s bästa, Casa Aranda. Sedan dyker vi in i den färgsprakande saluhallen för att provsmaka lokalproducerade viner och skinka i delibutiken. Eftermiddagen tillbringar vi tillsammans på en katamaran i Medelhavet till solnedgången, innan vi tar oss i land.

Meditation, matlagning och strandolympiad
För det morgonpigga gänget anordnar vi morgonpromenader eller yoga innan frukost. Därefter ges möjlighet att njuta av solen fram till lunch – då rullar vi upp ärmarna och lagar tapas tillsammans med en spansk kock. Han lär ut grunderna till de spanska klassikerna, däribland tapas. Dagen fortsätter nere på stranden med en strandolympiad. Det blir en eftermiddag full av spännande utmaningar, roliga tävlingar, glada skratt och kämparanda.

Vingård och naturupplevelser
Ett upplägg för den som trivs i naturen, vi börjar dagen med att åka till vinproducerande byn, Sayalonga. Här avnjuter vi en vinprovning med högklassiska viner och en “wine maker’s lunch” med sting i . Därefter beger vi oss till jungfrustranden vid Maros klippor, för promenad ner till de små vikarna vid klippornas fot. Restauranger eller andra faciliteter är bortom sikte – bara vackra vikar och stränder, en riktig avkoppling för själen.

För den som är lite äventyrslysten finns möjlighet till mountainbiking ovan molnen i Sierra Nevada. Eller varför inte testa jeep i Gorafeöknen – Ett fantastiskt äventyr i en av Europas mest säregna och dramatiska miljöer.

Bienvenido a Andalucía!

 

Kontakta oss gärna för mer information:

BCD Meetings & Events Göteborg: groups.se@bcdme.com

BCD Meetings & Events Malmö:  groups.malmo@ticketbiz.se

BCD Meetings & Events Stockholm: groups@ticketbiz.se


Fortfarande inte kund hos BCD Travel? Klicka här.