LOT Polish Airlines | Öppnar en direktlinje mellan Göteborg och Warszawa med 6 avgångar i veckan

Den 28 augusti öppnar LOT Polish Airlines en direktlinje mellan Göteborg och Warszawa med 6 avgångar i veckan.

Rutt                                                     avg/ank          tidtabell

Göteborg-Warszawa (LO496)        08:00/09:40   123456.

Warszawa-Göteborg (LO495)       19:35/21:15    12345.7

1: måndag 2: tisdag 3: onsdag 4: torsdag 5: fredag 6: lördag 7: söndag

Via Warszawa, erbjuder LOT bekväma anslutningar till många polska och europeiska destinationer som: Gdansk, Krakow, Prag, Budapest, Kiev, Bukarest, Sofia, Belgrad, Venedig och många fler.

Priser från 913 SEK tur och retur Göteborg-Warszawa.

Sedan sommaren 2017 är det möjligt att flyga med LOT på nya långdistans destinationer:

  • Los Angeles (4 gånger per vecka)
  • Newark (5 gånger per vecka)
  • Astana (4 gånner per vecka).

Flygningarna till USA trafikeras exklusivt av Boeing 787 Dreamliners, det mest tekniskt avancerade flygplanet i världen. Flyg till Astana i Kazakstan trafikeras med Boeing 737-800.

LOT Business Class

Det finns tre klasser ombord: Business class, LOT Premium class och LOT Economy class.

Förutom Newark, Los Angeles och Astana, flyger LOT även till New York JFK, Chicago, Toronto, Peking, Tokyo och Seoul.

Bekväma och enkla transfer i Warszawa är möjligt från/till Köpenhamn, Göteborg och Stockholm, samt från andra europeiska städer.

Ombord LOT Dreamliner

LOT Boeing 787 Dreamliner

På långdistansflyg som drivs av Dreamliners, är komfort vår första prioritet i LOT Business Class. Här finns 18 breda säten som kan fällas helt till liggande position. Standardmenyn har ersatts med restaurang service. På varje flygning får passagerarna skönhetsprodukter av hög kvalitet och andra användbara toalettartiklar så att de kan fräscha sig upp när som helst.

LOT Premium Economy Class på Dreamliners består av 21 platser, mycket bredare än ekonomiklass säten. Full komfort garanteras tack vare extra benrum, fotstöd, lårstöd och enskilda armstöd. Resenärer i LOT Premium Economy Class kan välja mellan en varierad meny och ett brett urval av alkoholhaltiga och alkoholfria drycker. Passagerare som flyger i den här klassen är erbjuds neccesär som inehåller de mest användbara toalettartiklarna.

LOT Dreamliners erbjuder också bekväma flyg i LOT Economy Class. Varje toppmodernt säte har utrustats med ett rörligt nackstöd och fotstöd. Passagerare får även gratis mat och dryck.

Dreamliner-passagerare i alla klasser har tillgång till individuella underhållningssystem fulla av de senaste filmerna, tv-programmen och musik enligt önskemål. Varje säte är utrustad med individuell belysning, fjärrkontroller för skärmar och USB-uttag.

Mer information finns på: www.lot.com/se/en/cabin-classes