Exklusivt i Palma de Mallorca

Vi vill gärna tipsa om ett vackert boutiquehotell inrymt i en bankbyggnad som är mer än 100 år gammal.

corthotel2_palmaLäget i det kosmopolitiska Palmas gamla barockkvarter gör upplevelsen av staden genuin och långt från turistigt tillrättalagd.

De 16 rummen och sviterna är inredda av arkitekten Lázaro Rosa-Violán som kallar sig själv ”urban arkeolog”. Han lyfter fram stadens marina känsla och närhet till havet med stänk av färger i akvamarin och med gamla sjökort och kartor på väggarna.

Vackra lister i sten och balkonger av sandsten. Några av sviterna har egna terrasser i två våningar och bokar man två sviter tillsammans får man hotellets två översta våningar helt för sig själv. Inklusive privat jacuzzi och matplats med 360-graders panoramavy över staden, hamnen, havet och Tramontanabergen.

Hotel Corts restaurang och uteserveringen vid torget är en mötesplats i det pulserande Palma. Matsalen har högt till tak med synliga bjälkar, spegelklädda väggar och handmålat kakel. Känslan av gammaldags bodega mitt i Palma förstärks av den traditionella menyn och restaurangen är en gömd men given pärla.

De erbjuder ett otroligt fint Chambre Separé för middag samt ett mindre mötesrum. Perfekt för en ledningsgrupp!

Hotel Cort
Plaça De Cort 11, 07001 Palma de Mallorca, Spanien

BCD Meetings & Events
Tel. +46 31 758 0560
Email: groups@bcdtravel.se