Air France | Charles de Gaulle

Charles de Gaulle Business class lounge ─ I January 2018 öppnades loungen på terminal 2E/Hall L återigen efter att ha fått en ny design med större ytor. Med ett öppet kök, privat bastu och en detox-bar har Air France skapat en riktig kokong av välbefinnande för sina Business passagerare och Flying Blue Elite Plus-kortinnehavare.

Air France Premium Economy

Vårt Premium Economy säte ger dig 40 % mer utrymme och fler förvaringsmöjligheter jämfört med Economy class. För maximalt välbefinnande har vi anpassningsbara nack-, fot- och benstöd. Premium Economy-sätet erbjuder dig även en interaktiv HD-bredbildskärm, brusreducerande hörlurar, en justerbar läslampa, ett elektroniskt PC-uttag och en USB-port.

Air France Business class

Våra säten i Business class är utformade för att ge en maximal komfort. På bara några sekunder omvandlas ditt säte till en rymlig 180° platt säng bäddad med ett behaglig mjukt täcke och kudde. För extra bekvämlighet har varje stol direkt tillgång till gången. Stolen är utrustad med en 16-tums HD-pekskärm, ett eluttag, en justerbar läslampa, brusreducerande hörlurar och lagringsutrymme med plats för din dator och dina dokument.

PARAFE

PARAFE – Automatiserad fast track för passkontroll utanför Schengengränser. PARAFE-programmet är en tjänst som gör det möjligt för dig att ta dig igenom gränskontrollen snabbare och självständigt. Tack vare ditt pass och ditt fingeravtryck går du genom en dedikerad kö och sparar tid vid avgång och ankomst. Denna tjänst är tillgänglig både i Paris-Charles de Gaulle och Orly. För att använda PARAFE-systemet måste man i förväg registrera sig i en nationell databas.

 


Fortfarande inte kund hos BCD Travel? Klicka här.

 

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Anmälan nyhetsbrev