BCD Travel werkt samen met Lufthansa Group aan pilotproject voor NDC

BCD beoordeelt welke voordelen de New Distribution Capability biedt voor klanten. BCD Travel kondigde een samenwerking van meerdere jaren aan met de Lufthansa Group luchtvaartmaatschappijen (Austrian Airlines, Lufthansa, SWISS en Brussels Airlines) waarmee zakenreisorganisaties in een pilotproject het aanbod van de New Distribution Capability kunnen boeken. Via het pilotproject beoordeelt BCD de voordelen van belangrijke NDC-onderdelen voor klanten. NDC is een technische norm gecreëerd door de Internationale Luchtvaartassociatie (IATA) die luchtvaartmaatschappijen geüpdatete verkoopmogelijkheden biedt. BCD besloot met Lufthansa Group samen te werken, omdat deze groep de laatste drie jaar het hoofd heeft geboden aan de initiële problemen met NDC. ” …

BCD beoordeelt welke voordelen de New Distribution Capability biedt voor klanten.

BCD Travel kondigde een samenwerking van meerdere jaren aan met de Lufthansa Group luchtvaartmaatschappijen (Austrian Airlines, Lufthansa, SWISS en Brussels Airlines) waarmee zakenreisorganisaties in een pilotproject het aanbod van de New Distribution Capability kunnen boeken.

Via het pilotproject beoordeelt BCD de voordelen van belangrijke NDC-onderdelen voor klanten. NDC is een technische norm gecreëerd door de Internationale Luchtvaartassociatie (IATA) die luchtvaartmaatschappijen geüpdatete verkoopmogelijkheden biedt. BCD besloot met Lufthansa Group samen te werken, omdat deze groep de laatste drie jaar het hoofd heeft geboden aan de initiële problemen met NDC.

” De ontwikkeling van solide en schaalbare NDC-modellen gaat traag, maar sommigen zijn inmiddels ver genoeg om getest te worden.”, zegt Rose Stratford, Executive Vice President van Global Supplier Relations & Strategic Sourcing bij BCD.

De overeenkomst ondersteunt de multi-source-strategie van BCD om de reizigerservaring te verbeteren en de boekingsprocessen, onkosten en veiligheid voor zakenreisprogramma’s verder te ontwikkelen. Eerder dit jaar ging BCD strategische NDC-relaties aan met de wereldwijde distributiesystemen Amadeus, Sabre en Travelport.

“Het is belangrijk dat we overal in de sector zoeken naar oplossingen voor onze klanten”, zegt Thane Jackson, Vice President van Global Distribution & Channel Strategy bij BCD Travel. “Daarom werken we ook nauw samen met GDS’s aan hun steeds veranderende NDC-oplossingen en gaan we die testen naarmate ze zich verder ontwikkelen. Ons doel is een naadloze klantenbeleving te bieden, die de waarde van TMC’s voor gemanagede klantprogramma’s versterkt.”

 

Vraag hoe BCD Travel uw programma voor zakelijke vluchten kan aanpassen om te voldoen aan de doelstellingen voor diensten, rapportage en zorgplicht.

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.