BCD Travel neemt Air Club Travel over

De aankoop versterkt de aanwezigheid van BCD op de Poolse markt en is logische stap in de groeistrategie.

BCD Travel heeft het Poolse reisbureau Air Club Travel overgenomen. “We werken al lang samen met Air Club Travel, op basis van wederzijds vertrouwen en een gezamenlijk inzet voor kwaliteit. De laatste twaalf jaar hebben we elkaar heel goed leren kennen, ook qua bedrijfscultuur en groeidoelstellingen,” aldus Stewart Harvey, President EMEA bij BCD Travel. “Deze overname is een logische volgende stap. Het uitbreiden van ons mondiale netwerk sluit aan bij ons streven om groeikansen te blijven zoeken.”

BCD Travel kocht 100% van de aandelen van Air Club Travel, dat in 1990 werd opgericht in Polen. Het volledige team, ongeveer 100 toegewijde medewerkers, blijft onder de naam Air Club Travel werken. Het bedrijf heeft ongeveer 2000 klanten, waarvan velen al sinds de oprichting van Air Club Travel. De dienstverlening aan de meer dan 100 internationale klanten wordt ook nu al in samenwerking met BCD Travel verzorgd. Sinds 2016 is Air Club Travel ook de officiële vertegenwoordiger van BCD Meetings & Events in Polen.

“We zijn erg enthousiast over de toekomstige mogelijkheden die door deze overname gecreëerd worden,” aldus Stanislaw Modinski, general manager bij Air Club Travel. “We zijn al gewend om met BCD Travel samen te werken, dus we slaan vol vertrouwen deze nieuwe weg in. We zullen samen succes blijven boeken en toegevoegde waarde blijven bieden aan onze klanten en aan onze medewerkers, die nu nog meer mogelijkheden hebben om op lange termijn carrière te maken.”

De overname van Air Club Travel is de laatste in een reeks investeringen die BCD Travel de afgelopen jaren heeft gedaan om het bedrijf wereldwijd uit te breiden. Andere acquisities van het bedrijf zijn bijvoorbeeld het Scandinavische reisbureau Ticket Biz, BCD Travel Brasil Turismo, het Amerikaanse World Travel Services, het Britse internationale evenementenbureau Zibrant, en het bedrijf voor marketinglogistiek Plan 365 Inc. BCD Travel heeft ook zijn eigendomsbelangen vergroot in zijn vestigingen in China, Hongkong en Dubai en in het Amerikaanse Acendas Travel. BCD heeft daarnaast technologische activa overgenomen van het bedrijf voor mobiele technologie GetGoing.

 

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.