BCD Travel lanceert SolutionSource®

Platform opent de deur naar nieuwe technologieën BCD-klanten.

BCD Travel heeft SolutionSource® gelanceerd, een nieuw productplatform. Het is een technologische marktplaats voor de reiswereld die klanten van BCD een voorsprong geeft, door hen de mogelijkheid te bieden om makkelijk oplossingen te kunnen ontdekken en integreren.

Travelmanagers en inkoopexecutives kunnen op SolutionSource op zoek naar toonaangevende externe technologieën die onder andere uitgaven optimaliseren, risico’s verminderen, storingen vermijden, reizigersgedrag beïnvloeden en programma-efficiëntie bevorderen. Bedrijven kunnen in alle vertrouwen technologieën selecteren, omdat het hele aanbod in SolutionSource is goedgekeurd voor gebruik in combinatie met BCD-programma’s.

“Door ons open ecosysteem kunnen externe technologieën in onze eigen platforms worden geïntegreerd om zo een naadloze reismanagementervaring te creëren”, aldus Yannis Karmis, BCD’s Senior Vice President van Product Strategy & Development.

Irina Matz, Director of Product Planning voor de zakenreisorganisatie, legt uit wat de voordelen zijn voor technologie-aanbieders: “SolutionSource is een platform waarop zij hun oplossingen kunnen integreren en hun bereik kunnen vergroten binnen de wereldwijde klantenbasis van BCD.”

Freebird, Rocketrip, Fairfly en Yapta behoren tot de eerste SolutionSource Authorized Partners. In 2018 komen er nog meer aanbieders bij op de marktplaats.

“Het is een geweldige tijd voor innovatie in reizen”, aldus Karmis. “Met de lancering van het SolutionSource-platform openen we voor onze klanten de deur naar opkomende technologieën .”

SolutionSource is BCD’s derde productplatform. Het portfolio omvat ook TripSource®, een platform voor verhoogde reizigersbetrokkenheid, en DecisionSource®, een platform om intelligente programma’s aan te sturen met reisdata.

Leer meer door een aankomende webinar bij te wonen en meld je aan voor updates van SolutionSource.