BCD Travel investeert in China en Hongkong en verwerft meerderheidsbelang

Uitbreiding speelt belangrijke rol in de groei van BCD Travel in Asia-Pacific.

BCD Travel wordt hoofdaandeelhouder binnen de bestaande joint venture van het bedrijf in China en Hongkong. Daarmee versterkt BCD Travel de positie in Greater China, één van ’s werelds snelst groeiende economische regio’s. De overeenkomst omvat BCD Travel China en BCD Travel Hongkong.

 

“Deze investering is het resultaat van een zorgvuldige langetermijnplanning,” zegt Greg O’Neil, president BCD Travel Asia Pacific. “Als hoofdaandeelhouder in onze Greater China joint venture met onze partner MF Jebsen, kijken wij er naar uit om ons product- en serviceaanbod in deze belangrijke markt te verbeteren.”

 

Het nieuwe BCD Travel Greater China heeft straks meer dan 470 mensen in dienst, met drie kantoren in China en één in Hongkong. Met een populatie van 1,4 miljard inwoners en een gemiddelde bbp-groei van 6,8% per jaar, speelt Greater China een belangrijke rol in de groei van BCD Travel in Azië.

 

“Het verwerven van dit meerderheidsbelang in Greater China is een goed voorbeeld van onze actieve acquisitiestrategie,” zegt John Snyder, president en CEO van BCD Travel. “We groeien in markten waar de vraag naar zakenreisdiensten toeneemt en waar klanten onze aanwezigheid wensen. Greater China opent voor ons de deur naar nieuwe zakelijke kansen in één van ‘s werelds grootste markten.”

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.