Adventskalender: Doe mee en win

24 prijzen, waaronder rugzakken, dekens en vliegtickets van onze partner United Airlines

Met een beetje geluk en kennis van reizen, ben jij misschien wel een van de winnaars. Er zijn 24 prijzen, waaronder rugzakken, dekens en vliegtickets van onze partner United Airlines.

Ben je de komende weken op zakenreis in Europa, dan zal je veel verschillende decembertradities tegenkomen. Ook wij willen de periode tot 24 december wat feestelijker maken met een speciale traditie: maak met de BCD Travel-adventskalender kans op fantastische vluchten en reisaccessoires van onze partner United Airlines. Doe mee en met een beetje geluk en kennis van reizen, ben jij misschien wel een van de winnaars. Er zijn 24 prijzen, waaronder rugzakken, dekens en vliegtickets voor twee personen vanaf een Europese luchthaven naar alle Amerikaanse bestemmingen.

Meedoen is heel eenvoudig. Klik op de deur van de adventskalender, beantwoord de vraag correct en misschien word je wel één van onze dagelijkse winnaars! De winnaars worden onmiddellijk via e-mail op de hoogte gebracht.

Mis deze kans niet en registreer je vandaag nog voor onze adventskalender. Begin hier. Trouwens: je hebt telkens tot maandagmiddag om de vragen van het weekend te beantwoorden.

Share this:

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.