30-seconden-tip: Travel Report Card

De Travel Report Card, een van de waardevolste rapporten in DecisionSource® voor klanten van BCD Travel, maakt het volgen van programmaprestaties eenvoudig en snel. Hier zijn drie handige manieren om deze overzichtelijke rapporten te gebruiken met een aantal voorbeelden van hoe ze bedrijven helpen met het realiseren van besparingen en naleving.

Beoordeel gedrag

Houd probleemzones, zoals acceptatie van de laagste prijzen, vroeg geboekte vluchten, afstemming hotel-tot-overnachting en het gebruik van voorkeurshotels, in de gaten. Gebruik het rapport om managers elk kwartaal inzicht te geven in het algemene cijfer van hun afdeling en het gedrag van specifieke reizigers. Op die manier kunnen zij hierop reageren en verbeteringen aanbrengen. Lees hoe Pitney Bowes Travel Report Cards heeft gebruikt om $ 2,7 miljoen te besparen op reiskosten en om de zorgplicht te verbeteren.

Beloon naleving

Erken reizigers die consequent de laagste vliegtarieven en voorkeurshotels boeken en beloon ze daarvoor. Een klant van BCD gebruikt de Travel Report Card om snel te zien of frequente reizigers die door luchtvaartmaatschappijen beloond worden met statuspunten ook het reisbeleid van het bedrijf naleven. Op die manier verdienen de reizigers voordelen als hun boekingsgedrag goed is voor alle betrokkenen: henzelf, het bedrijf en de luchtvaartmaatschappijen.

Volg leveranciersdoelen

De trendgrafiek in de Travel Report Card laat zien hoe je programma presteert in vergelijking tot vastgestelde leveranciersdoelstellingen. Bekijk de doelen per luchtvaartmaatschappij, land, en meer, zonder de informatie te moeten downloaden in een afzonderlijke spreadsheet. Jij bepaalt de parameters, het rapport doet het werk. En als je regelmatig een bepaalde Travel Report Card gebruikt, stel dan de DecisionSource Scheduler in om wekelijks, maandelijks of per kwartaal een rapport uit te draaien wanneer jij het nodig hebt.

Meer tips om het rapport te gebruiken, kosten te besparen, naleving te vergroten en reiservaringen te verbeteren vind je in deze video tutorial en quick reference guide.

 

Lees meer over andere waardevolle DecisionSource-rapporten en vraag je accountmanager hoe het analytics- en rapportageplatform van BCD Travel jou kan helpen met het verbeteren van je zakelijke reisprogramma.