Forse uitbreiding Choice Hotels

Choice Hotels – because you always have a choice? En nu dus nóg meer keus!

Logo incl slogan

Choice Hotels – de overkoepelende keten van onder andere Comfort Inn, Quality Hotel en Clarion- heeft in het eerste kwartaal van 2016 het portfolio flink uitgebreid.

In steden als Edinburg, Wenen, Budapest en Salzburg hebben nieuwe hotels zich aangesloten bij de van oorsprong Amerikaanse hotelketen. En verdere uitbreiding staat al op de planning: later dit jaar worden hotels toegevoegd in onder andere Antwerpen, Helsinki, Istanbul en Izmir.

De groei van Choice Hotels bepert zich niet alleen tot Europa. Onlangs zijn de plannen voor het Midden-Oosten aangekondigd, waarbij 25 hotels en 8,000 hotelkamers in de Verenigde Arabische Emiraten en Saudi Arabië worden ontwikkeld.

Edinburg , UK
In Edinburgh zijn 2 boutique hotels in het centrum van de stad aan het portfolio toegevoegd, welke beide onder de upscale brand “Ascend Hotel Collection” zijn komen te vallen.

Budapest, Hongarije
Voor Choice Hotels het eerste hotel in Hongarije: Comfort Inn Star Inn Budapest, gelegen in het centrum van de stad, nabij het convention center.

Diverse steden, Duitsland
In Duitsland zijn diverse hotels aan het portfolio toegevoegd in onder andere Dresden, Bremen, Munchen, Frankfurt en Stuttgard. 3* hotels onder de brands Comfort Inn en Quality Hotel. Deze hotels zijn gelegen op uitstekend bereikbare locaties in stadscentra, business parks of nabij luchthavens. Verdere ontwikkeling in Duitsland staat op de planning in Heidelberg, Hannover en Frankfurt Airport.

Salzburg en Wenen, Oostenrijk
In beide steden heeft Choice Hotels hotels mogen verwelkomen in de stadscentra van deze steden; allen onder de brands Comfort en Quality Hotel.

Helsinki, Finland
Tot slot openen er later dit jaar 2 gloednieuwe Clarion hotels; één in het centrum van de stad en één op de luchthaven.

Choice Hotels – because you always have a choice? En nu dus nóg meer keus!

 

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.