12 måder at gøre forretningsrejser mere bæredygtige på

BCD Travel publicerer 12 tips til bæredygtige forretningsrejser Disse tips er nyttige for Travel Managers, forretningsrejsende og andre, der ønsker at rejse på en miljøbevidst måde. Bæredygtighed er en topprioritet for BCD Travel, som har modtaget guldplacering af EcoVadis inden for bæredygtighed tre år i træk.

Som følge af klimaforandringerne er vi alle ivrige efter at finde ud af, hvordan vi kan reducere vores CO2-aftryk og opnå en mere bæredygtig tilværelse. Derfor har BCD Travels bæredygtighedseksperter fundet frem til 12 måder, som forretningsrejsende og Travel Managers kan integrere bæredygtige handlinger på i deres forretningsrejser. Her får du BCD Travels råd til en mere bæredygtig tilværelse gennem en etisk tilgang til miljømæssige, sociale og økonomiske ansvar.

Bæredygtig drift

Bliv indviet i de bæredygtige taktikker, der har hjulpet BCD Travel med at opnå tre guldplaceringer i træk hos bæredygtighedseksperterne EcoVadis.

Læs BCD Travels seneste bæredygtighedsopdatering, hvor du kan få mere at vide om de skridt, vi har taget mod en mere bæredygtig tilværelse og et miljøbevidst arbejdsliv.

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.