Zakelijk reizen naar Singapore krijgt opnieuw vorm

Profiteer van de voordelen van bluebiz van Air France en KLM.

Afspreken in Singapore zonder quarantaine – Connect@Changi

Bezoekers aan Singapore hebben nu de mogelijkheid om zakelijke meetings te organiseren in de Connect@Changi faciliteit, zonder daarvoor in quarantaine te hoeven gaan. De faciliteit bevat volledig uitgeruste vergaderruimtes en alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner) zijn bij de prijs per nacht inbegrepen. Met een maximale verblijfsduur van 14 dagen.

Het Connect@Changi initiatief is onderdeel van de inspanningen die Singapore doet om de grenzen weer open te stellen, op een gecontroleerde en veilige manier.

Zakelijke evenementen
Singapore werkt er hard om zakelijke evenementen weer op een veilige manier mogelijk te maken. Er worden verschillende modellen en workflows getest, om meer activiteiten, waaronder grootschalige evenementen, veilig te laten hervatten.

Sinds het begin van de huidige crisis heeft Singapore zich ingespannen om rederijen de mogelijkheid te bieden om hun bemanning af te lossen. Dit is ook nu nog het geval via een simpel process, dat in combinatie met het regionaal network ervoor zorgt dat Singapore Airlines uw klanten efficient kan bedienen.

Vlieg vol vertrouwen met Singapore Airlines
Singapore Airlines, ’s werelds meest bekroonde vijfsterren luchtvaartmaatschappij, vliegt dagelijks vanaf Amsterdam naar Singapore en voert tevens vluchten uit vanuit verschillende Europese gateways naar de hub Singapore. In deze ongekende tijden heeft Singapore Airlines de reinigingsmaatregelen geïntensiveerd en nieuwe veiligheidsmaatregelen geïntroduceerd om het welzijn van de passagiers te waarborgen. Daarnaast is Singapore Airlines een van de eerste luchtvaartmaatschappijen die nu vluchten uitvoert met een volledige gevaccineerde crew.

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing? We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.