Vraag het aan de conciërge: New York City

Daniel Mitchell, conciërge bij hotel Kimpton Muse in New York City, adviseert bezoekers al vier jaar over wat ze het beste kunnen bezoeken, doen en eten in Manhattan. Dit is zijn advies voor zakenreizigers.

Daniel Mitchell, conciërge bij hotel Kimpton Muse in New York City, adviseert bezoekers al vier jaar over wat ze het beste kunnen bezoeken, doen en eten in Manhattan. Dit is zijn advies voor zakenreizigers.

Wat moeten zakenreizigers zeker in hun koffer meenemen?

Zakenreizigers moeten comfortabele kleding en schoenen meenemen als ze Manhattan willen verkennen zoals een ‘local’ dat doet. Te voet ontdekt u het beste wat onze prachtige stad te bieden heeft. Wees voorbereid op alle weersomstandigheden en neem dus een kleine paraplu en een waterdichte jas mee. Als u New York City rond de wisseling van de seizoenen bezoekt, kunt u alles verwachten. Het kan warm of koud zijn.

Wat zijn de beste adresjes voor een zakenlunch of -diner?

Een favoriet restaurant dicht bij ons hotel is Chazz Palminteri Italian Restaurant, vernoemd naar een van zijn eigenaars: de acteur van A Bronx Tale. Er worden huisgemaakte pasta’s en sauzen geserveerd. De sfeer en service zijn uitstekend. De biefstuk en zeevruchten bij Benjamin Prime behoren tot de beste van de stad. Het is vlak bij Bryant Park, dus een geweldige locatie. En de sfeer en service zijn van topkwaliteit. De privé-eetkamers van het restaurant zijn ideaal voor zakelijke bijeenkomsten.

Wat vinden gasten bijzonder aan uw hotel?

Hotel Kimpton Muse ligt middenin het theaterdistrict van New York. We zijn maar een half blok verwijderd van Times Square, een paar stappen van het historische Barrymore Theatre en bevinden ons naast de school waar in 1980 de film Fame werd opgenomen. Enkele dansscènes zijn voor ons gebouw gefilmd.

Wat moeten zakenreizigers met maar een paar vrije uurtjes absoluut gezien hebben in New York?

Een Broadway-show is echt een must. Er worden minstens 20 shows tegelijk vertoond en de meeste duren ongeveer twee uur, dus elke bezoeker van de stad zou de tijd moeten kunnen vinden voor een bezoek aan het theater. Een andere niet te missen activiteit die nog minder tijd kost: Bezoek een dakrestaurant of uitkijkplatform bovenop een van de wolkenkrabbers van Manhattan. De beste manier om de schoonheid van de stad echt te waarderen, is door haar van bovenaf te bewonderen.

Wat is de beste plek om te sporten in de buitenlucht?

Het beroemde Central Park in New York is een heerlijke plek om te wandelen, hardlopen, fietsen of gewoon mensen te kijken. Vraag uw conciërge om een plattegrond van het park en advies over fietsverhuurders.

Business knowhow

De toptips van conciërge Daniel Mitchell om goed zaken te doen in New York City:

  1. Zorg vóór uw vergadering dat u vertrouwd bent met de stad en het openbaar vervoer. Het is onbeleefd om te laat te komen, maar New Yorkers verschijnen ook niet te vroeg voor afspraken.
  2. Als u niet zeker weet waar u gaat eten, kleed u dan voor elke gelegenheid. Mannen kunnen gaan voor een jasje, nette broek, overhemd en schoenen. Daarin wordt u in alle restaurants toegelaten, maar het is ook niet te formeel voor een eetcafé. Voor dames is een broek of rok met een blouse perfect. Platte schoenen zijn prima.
  3. Reken erop dat voor bijna elke service een fooi wordt verwacht. De norm is 20% van uw rekening vóór belastingen.

 

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.