Wyndham prijsvraag

Doe mee aan de Wyndham prijsvraag en maak kans op 100.000 Wyndham Rewards® punten.

WHGWyndham Hotel Group is ’s werelds grootste en meest diverse hotelonderneming, met ca. 7.540 hotels in 71 landen. Van de bekroonde absolute topaanbiedingen van haar naamgenoot, de Wyndham Hotels and Resorts®-keten, tot de onmiskenbaar comfortabele en bekende eigenschappen van haar wereldwijd herkende Days Inn®, Super 8® en Howard Johnson®-merken, is de Wyndham Hotel Group er trots op haar gasten te bedienen met uitzonderlijke klantenservice, geweldige kwaliteit en de grootste keuze in hotels over de hele wereld.

Met name in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en het gebied rond Indische Oceaan (EMEAI), heeft de Wyndham Hotel Group haar aanwezigheid vergroot met het openen van meerdere hotels.  In 2013 is de Wyndham Hotel Group een alliantie aangegaan met Grand City Hotels om meerdere panden te openen in België, Nederland, Duitsland en Oostenrijk onder de vlaggen van Wyndham Grand® Hotels and Resorts, Wyndham Hotels and Resorts®, Wyndham Garden® Hotels, TRYP by Wyndham® en Days Inn®. Als onderdeel van haar alliantie, heeft de Wyndham Hotel Group recentelijk de Wyndham Grand Frankfurt in haar portfolio verwelkomd.

Naast de sterke groei als gevolg van dit partnerschap, heeft de Wyndham Hotel Group ook panden toegevoegd met inbegrip van Ramada The Hague in Nederland, de Howard Johnson Bengaluru Hebbal in India, TRYP Lisboa Oriente in Lissabon, Portugal en de TRYP Estepona Valle Romano in Malaga, Spanje.

In Turkije, heeft de Wyndham Hotel Group aangekondigd dat het er nu 30 panden heeft, inclusief het nieuwe Wyndham Istanbul Old City, waardoor de Wyndham Hotel Group zich stevig heeft gevestigd als de marktleider in ’t land, door het aantal geopende en functionerende hotels.

Behalve het voorzien in geweldige hotelpanden over de hele wereld, biedt de Wyndham Hotel Group ook Wyndham Rewards®, ‘s werelds grootste gastenloyaliteitsprogramma, dat leden in staat stelt om punten te verdienen, die verzilverd kunnen worden in de vorm van een verscheidenheid aan opties, voor elk gekwalificeerd verblijf op meer dan 7.000 locaties verspreid over 14 hotelketens. Ga naar www.wyndhamrewards.com om meer aan de weet te komen.

Quiz!

Geef het antwoord op onderstaande vraag en maak kans op een voucher van 100.000 Wyndham Rewards® punten.

Hoe heet het gratis loyaliteitsprogramma van Wyndham Hotel Group waarmee gasten punten kunnen verdienen voor elk gekwalificeerd verblijf op meer dan 7.000 locaties verspreid over 14 hotelketens?

Mail het juiste antwoord voor 30 september 2014 naar de redactie van BCD Travel.

 

 

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.