Welkom bij Premium economy met het transatlantisch netwerk

De premium economy beleving met American Airlines, British Airways en Iberia begint al voor vertrek met een extra baggage item, inchecken met prioriteit bij geselecteerde check-in desks op het vliegveld.

De premium economy beleving met American Airlines, British Airways en Iberia begint al voor vertrek met een extra baggage item, inchecken met prioriteit bij geselecteerde check-in desks op het vliegveld.

Met Iberia’s volledige prive cabine is er de mogelijkheid om te genieten van grotere stoel, een 12 inch. Touchscreen tv en WiFi aan boord. Om de reis zo comfortabel mogelijk te maken is er extra beenruimte en meer ruimte om persoonlijke items op te bergen.

American Airlines en British Airways bieden ook verschillende services aan in de premium economy cabin. Een ruimere stoel, menu’s die zijn samen gesteld door top chefs, amenity kits en kussens. Er is tijdens de vlucht kosteloos on demand entertainment via touchscreen en er is WiFi aan boord.

Nieuwe routes die zijn toegevoegd aan het netwerk

American Airlines heeft een nieuwe zomer service tussen Amsterdam (AMS) en Dallas (DFW) tot 30 september 2018. Dallas Fort-Worth is de belangrijkste HUB van American Airlines, het biedt een grote keuze aan connectie mogelijkheden. Onder andere Boston, Las Vegas, New Orleans, Vancouver en Washington.

Met British Airways is de service naar Nashville gestart. Hierdoor kunnen passagiers, maar liefst 5 keer per week, direct vliegen van London Heathrow naar de hoofdstad van Tennesee. Eenmaal aan boord van het vliegtuig, de Boeing 787-8 dreamliner, kunnen passagier genieten van een inbegrepen maaltijd en een grote selectie aan films.

Vanaf april 2019 start British Airways met een nieuwe service naar Pittsburgh, vier maal per week vanaf London Heathrow. Dit zal de eerste directe vlucht zijn tussen London en de hoofdstad van Pensylvania.

Iberia vliegt nu tussen Madrid (MAD) en San Francisco (SFO) Hierbij worden reizen naar Europa nog makkelijker en er is keuze uit drie wekelijkse directe vluchten.

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.