Virtuele samenwerking leidt tot US$ 5,5 miljoen aan besparingen

Internationaal landbouwbedrijf voorkomt meer dan 900 interne reizen met de hulp van Advito.

Een internationaal landbouw- en grondstoffenbedrijf wilde besparen op reiskosten, de balans tussen werk en privé van medewerkers verbeteren, de werknemerstevredenheid verhogen en de impact van het bedrijf op het milieu terugschroeven. De reismanagers van het bedrijf vroegen de Total Collaboration Management-experts van Advito om hulp.

Zoals valt te lezen in een casestudy, waren de resultaten indrukwekkend. Het bedrijf verminderde direct de reiskosten en had de investering in Advito binnen 30 dagen na lancering terugverdiend. Binnen vijf maanden na de implementatie van de uitgebreide virtuele samenwerkingsstrategie zag het bedrijf de volgende resultaten:

  • Een besparing van naar schatting US$ 5,5 miljoen op reiskosten
  • Voorkomen van 900 interne reizen
  • Een hogere productiviteit, door het terugdringen van de reistijd voor werknemers met meer dan 15.000 uren.
  • Reduceren van CO2-uitstoot gelijkwaardig aan het jaarlijkse energiegebruik van 112 Amerikaanse huishoudens

Advito’s Total Collaboration Management-team analyseerde het reisprogramma en faciliteerde de verandering in cultuur, zodat het bedrijf soepel, snel en succesvol over kon stappen naar een betere virtuele samenwerking.

Bekijk een video over hoe je besparingen kunt creëren en medewerkerstevredenheid kunt verbeteren via virtuele samenwerking. 

 

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.