Turkish Airlines zorgt voor een onvergetelijke reiservaring

Turkish Airlines, dat wereldwijd naar meer dan 300 bestemmingen vliegt, heeft de Skytrax Award voor de beste luchtvaartmaatschappij van Europa gewonnen gedurende zes opeenvolgende jaren van 2011 tot 2016. Een trots lid van Star Alliance met een vloot van meer dan 330 vliegtuigen, Turkish Airlines vliegt naar meer landen dan iedere andere luchtvaartmaatschappij.

Turkish Airlines biedt een unieke gourmet ervaring. Op internationale long haul en bepaalde short haul vluchten, kan men genieten van onze prijswinnende maaltijden, vers bereid door onze Flying Chefs.

Turkish Airlines passagiers ontvangen het beste van de wereldberoemde Turkse gastvrijheid op het moment dat zij aan boord gaan tot zij het toestel verlaten. Alle moeite blijft onbespaard om te zorgen voor een onvergetelijke reiservaring!

Met een totale vloot van 330 vliegtuigen heeft Turkish Airlines een van de jongste vloten van Europa met een gemiddelde leeftijd van 6,7 jaar. Met de bouw van de nieuwe luchthaven in Istanbul, waarvan het eerste gedeelte klaar is in oktober 2018, wordt een passagiersaantal verwacht van 90 miljoen passagiers per jaar. In 2023 zal de luchthaven geheel gereed zijn en verwacht men 150 miljoen passagiers per jaar.

Istanbul is gelegen in het hart van de wereld, op een geografisch strategische plek. Binnen een tijdbestrek van 3 uur kan men al 80 bestemmingen in 38 landen bereiken. Vanaf Amsterdam vliegt Turkish Airlines 5 maal per dag naar Istanbul, met een gemiddelde overstaptijd van 2 uur is het mogelijk om verder te reizen naar Afrika, het Verre Oosten en het Midden Oosten.

Neem voor meer informatie of reserveringen contact op met uw BCD Travel reisagent.