Schiphol Behind the Scenes Tour

Je hoeft niet te vliegen om te ervaren dat er op de luchthaven veel gebeurt. Schiphol is in feite een stad in het klein. Wil je deze stad van dichtbij beleven? Dat kan, met de Schiphol Behind the Scenes tour.

Heb je altijd al willen weten hoe onze luchthaven werkt? Wat er allemaal nodig is om al die vliegtuigen te laten opstijgen en landen en hoe ze alles veilig houden? Je hoeft niet te vliegen om te ervaren dat er op de luchthaven veel gebeurt. Schiphol is in feite een stad in het klein. Zou je deze stad van heel dichtbij willen beleven? Dat kan, met de Schiphol Behind the Scenes tour.

De tour

Dat er op de luchthaven veel gebeurt, laat de Schiphol Behind the Scenes tour zien. Deze multimedia bustour geeft je een kijkje achter de schermen van de luchthaven en is een ware beleving. Bij binnenkomst in de bus krijg je meteen al het gevoel van boarden in een vliegtuig door de geluiden uit de verkeerstoren, de welkomstschermen en de boarding pass. De bustour van ruim een uur brengt je op plekken waar je normaal nooit komt. Zoals de brandweer, de sneeuwvloot, vliegtuighangars, de oude verkeerstoren en nog veel meer.

Je hoort verhalen die je anders niet zou horen. Verhalen zijn trouwens niet het enige dat je hoort, maar kom dat zelf maar ervaren. Of je nu zelf voor een zakenreis of vakantie per vliegtuig vertrekt of aankomt, of andere reizigers wegbrengt of ophaalt: grijp je kans en beleef Schiphol van heel dichtbij!

Tickets

Tickets kunnen zowel via de website als op de luchthaven worden gekocht. Volwassenen betalen 15 euro, kinderen van 4 tot 12 mogen voor 7,5 euro mee. Meer info en vertrektijden: www.schipholbehindthescenes.nl

Ga je binnenkort op zakenreis via Schiphol? Kom eens een uurtje eerder en bekijk de boeiende wereld van deze luchthaven van dichtbij. Bespaar tijd en boek de Schiphol Behind the Scenes tour online

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.