Hainan Airlines – Deur-tot-deur Nederland-China

Hainan Airlines heft vele prijzen in de wacht gesleept, op het vlak van service, veiligheid en stiptheid, en heeft reeds 8 jaar op rij de 5-Star Airline Award gekregen van het gerenommeerde beoordelingsbureau Skytrax.

Brussel

Twaalf jaar na de eerste vluchten vanaf Brussel naar Beijing, vliegt Hainan Airlines vandaag niet minder dan 3 rechtstreekse routes tussen Brussel en China: Beijing, Shanghai en Shenzhen. Shenzhen, de meeste recente toevoeging aan het netwerk vanaf Brussel, ligt slechts 45 km van het centrum van Hong Kong. Gedurende de laatste dertig jaren is het uitgegroeid van een klein vissersdorp, tot één van China’s economische hotspots, én de thuisbasis van vele gerenommeerde ondernemingen.

Een 5-sterren service vanaf Brussel

Hainan Airlines biedt Business Class passagiers in Brussel een echte deur-tot-deur service aan. Nederlandse Business Class passagiers worden een eerste, gratis, limousine service aangeboden naar Brussels Airport, en terug bij aankomst. Deze service is gratis tot 180 km vanaf Brussels Airport, maw tot bijna in Amsterdam, en is geldig voor alle Business Class tickets geboekt in de C, D, Z en I boekingsklassen.

Een tweede limousine service, eveneens gratis en heen-en-weer, wordt aangeboden in 12 grote Chinese steden, waaronder de 3 rechtstreeks aangevlogen bestemmingen: Beijing, Shanghai, Shenzhen, Chongqing, Xi’an, Changsha, Chengdu, Guangzhou, Hangzhou, Wenzhou, Tianjin en Haikou.

Met andere woorden, passagiers tussen, bijvoorbeeld, Brussel en Shanghai, hebben toegang tot een echt deur-tot-deur product, vanaf het bedrijf of thuis in Nederland en hun eindbestemming in Shanghai, inclusief 4 limousines.

Hainan Airlines

Opgericht in 1993 in de provincie Hainan, biedt Hainan Airlines vandaag 1700 routes aan die 220 steden verbinden, binnen China en naar Europa, Azië, Oceanië, Noord en Centraal Amerika en het Midden-Oosten. Inclusief dochterbedrijven baat Hainan Airlines een moderne vloot uit van méér dan 400 vliegtuigen, bestaande uit Boeings 787 Dreamliner, de Airbus A330 en A350 en de Boeings 737-800 en 737 Max8.

Hainan Airlines heft vele prijzen in de wacht gesleept, op het vlak van service, veiligheid en stiptheid, en heeft reeds 8 jaar op rij de 5-Star Airline Award gekregen van het gerenommeerde beoordelingsbureau Skytrax.

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.