Etihad Airways introduceert 3-kamersuite in de lucht

Etihad blijft zeer vooruitstrevend in de luchtvaart. Onze pioniersgeest, gastvrijheid en tradities vanuit Abu Dhabi zijn ingezet om hedendaagse woonruimtes in de lucht te creëren en leveren ongeëvenaarde comfort en service.

Etihad blijft zeer vooruitstrevend in de luchtvaart. Onze pioniersgeest, gastvrijheid en tradities vanuit Abu Dhabi zijn ingezet om hedendaagse woonruimtes in de lucht te creëren en leveren ongeëvenaarde comfort en service.

Wij zijn verheugd u kennis te laten maken met de prachtige cabines op onze A380 en B787, die in december aan onze vloot zullen worden toegevoegd.

The Residence

Welkom in ‘s werelds meest exclusieve cabine in de lucht, waar een unieke en op maat gemaakte ervaring wordt geleverd met volledige discretie en grenzeloze gastvrijheid. Met een woonkamer, een aparte slaapkamer en een eigen badkamer is The Residence van Etihad de enige drie-kamer suite in de lucht. Voor meer details, klik hier.

The First Appartment

Etihad biedt een revolutie in de first class, met het First Appartment. Meer nog dan een stoel, is het een leefruimte voor de veeleisende reiziger, ruim genoeg om in rond te lopen. The First Appartment is bekleed met het fijnste Frau Poltrona leer en beschikt over een brede stoel, die omvormt tot een 81-inch lang bed. Voor meer details, klik hier.

The First Suite

Onze First Suite is een exclusieve ruimte waar tijdloze luxe opnieuw is uitgevonden. Met een optimale privacy achter gesloten deuren. Elke suite heeft een persoonlijke garderobe en de ruimte om andere gast tijdens te entertainen. Voor meer details, klik hier.

The Business Studio’s

De Business Studio’s zijn de belichaming van stijl, eenvoud en functionaliteit. De stoel wordt omgezet in een comfortabel volledig plat bed van maximaal 79 inch. Onstpan in de comfort van gratis loungekleding op alle lange afstandsvluchten en speciale matrassen tijdens bedtijd. Voor meer details, klik hier.

The Economy Smart Seat

Onze Economy Smart Seat is het ultieme slimme ontwerp met een unieke ‘vaste vleugel’ hoofdsteun die uw reis nog comfortabeler maakt. De ergonomisch ontworpen stoel heeft ook verstelbare steunen. Voor meer details, klik hier.

Slechts één luchtvaartmaatschappij kan deze bijzondere reiservaring hebben gemaakt.

 

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.