Air Europa’s nieuwste Dreamliner bestemming: Panama

Na Buenos Aires, Sao Paolo, Lima, en Bogota, Santo Domingo en Miami is Panama de volgende bestemming die door Air Europa met een Dreamliner zal worden aangevlogen.

Na Buenos Aires, Sao Paolo, Lima, en Bogota, Santo Domingo en Miami is Panama de volgende bestemming die door Air Europa met een Dreamliner zal worden aangevlogen.

Vanaf 25 Februari 2019 zal het hart van Centraal-Amerika vijf keer week worden aangedaan op de Maandag, Dinsdag, Woensdag, Vrijdag en Zondag

Madrid Barajas is de hub van Air Europa en haar Sky Team partners en zorgt vanwege deze samenwerking voor een efficiënte en soepele overstap waardoor de overstaptijd tot een minimum beperkt blijft.

Vluchttijden:

VertrekAankomst
Amsterdam11.05Madrid Barajas13.40
Madrid Barajas15.05Panama Stad19.40
Panama Stad21.40Madrid Barajas13.15 +1
Madrid Barajas15.00Amsterdam17.40

De Dreamliners van Air Europa zijn zeer uitermate comfortabel, die niet alleen aan alle eisen van de reiziger van vandaag voldoet, maar ook zeer zuinig is in gebruik en 20% minder brandstof verbruikt.

Alle B787 toestellen van Air Europa zijn in de businessclass voorzien van een zeer ruim full flat bed met een lengte van 203 cm!!!

Natuurlijk is iedere zitplaats, in alle cabines, uitgerust met individuele stroomvoorziening voor USB  en I-port, is er wifi aan boord, en kan men genieten van een uitgebreid entertainment programma op een individueel scherm.

Ook aan de inwendige mens is gedacht. De businessclass reizigers van Air Europa genieten niet alleen van een gezond en uitgebreid menu, maar kunnen er ook op rekenen dat deze met de uiterste zorg bereid is, waarvan de ingrediënten van ecologische herkomst zijn.

Air Europa zorgt ervoor dat de reiziger goed verzorgt en uitgerust op de bestemming aankomt.

Air Europa: Every details counts.

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.