Hotel Price Assurance helpt 3 bedrijven om kosten te besparen

Hotel Price Assurance Technology® van BCD Travel levert besparingen op door hotelboekingen te monitoren en om te boeken als de prijs vóór de einddatum voor annulering daalt. Wanneer het wordt gebruikt in overeenstemming met de zakelijke doelstellingen en de bedrijfscultuur van een bedrijf, zorgt de technologie voor een goede balans tussen besparingen en reizigerscomfort.

Hotel Price Assurance Technology® van BCD Travel levert besparingen op door hotelboekingen te monitoren en om te boeken als de prijs vóór de einddatum voor annulering daalt. Wanneer het wordt gebruikt in overeenstemming met de zakelijke doelstellingen en de bedrijfscultuur van een bedrijf, zorgt de technologie voor een goede balans tussen besparingen en reizigerscomfort. Meer informatie over de voordelen:

Bespaar op hotelkosten zonder overlast voor reizigers te veroorzaken

Wilt u dat reizigers alleen geboekt worden in een kamer op hetzelfde of een beter niveau dan de oorspronkelijke boeking? Geen probleem. U bepaalt de regels op basis van uw beleid en bedrijfscultuur.

In slechts één maand realiseerde een professionele netwerksite die jaarlijks bijna 23.000 hotelovernachtingen boekt, een aanzienlijke besparing met Hotel Price Assurance Technology. Het bedrijf, dat wereldwijd actief is en reizigerservaring centraal stelt, kreeg wereldwijde goedkeuring van zijn reizigers. Hotel Price Assurance-voorstellen om een goedkopere hotelkamer van hetzelfde of een vergelijkbaar niveau te boeken, leverden een gemiddelde besparing van US$ 139 per verblijf op.

Op zoek naar nieuwe manieren om op hotels te besparen?

Stay by BCD TravelTM gebruikt slimmere analysemethoden en proactieve programmabeheertechnieken om betere tarieven en rendementen te behalen.

Kies voor kleine veranderingen die leiden tot grote besparingen op hotels

Bent u bereid om flexibel te zijn op het gebied van bepaalde vormen van comfort (bijv. door een queensize bed te accepteren ter vervanging van een kingsize bed)? Laat Hotel Price Assurance naar deze mogelijkheden zoeken en bespaar nog meer.

Dat is hoe een Amerikaanse zorgverlener die meer dan 145.000 hotelovernachtingen per jaar boekt, gebruik maakt van de Hotel Price Assurance. Vijfenzeventig procent van de hotelkamerboekingen werd omgeboekt voor een kamer van hetzelfde niveau of één niveau lager. Het bedrijf bespaarde gemiddeld US$ 42 op elke geaccepteerde omboeking en bespaarde in 2019 meer dan US$ 308.000 in totaal.

Verschuivingsmethode voor grote besparingen

Wilt u uw besparingen echt maximaliseren, kies dan voor de strategische verschuivingsmethode. Dit betekent dat u Hotel Price Assurance laat zoeken naar vergelijkbare kamers in nabijgelegen voorkeurshotels met hetzelfde aantal sterren.

Een voedings- en welzijnsbedrijf in Virginia dat jaarlijks meer dan 200.000 hotelovernachtingen boekt, gebruikt Hotel Price Assurance om breed te zoeken naar mogelijke besparingen. Dat doet het door betere deals bij vergelijkbare voorkeurshotels nabij de oorspronkelijk geboekte hotels op te sporen. Slechts 10% van de reizigers—van wie een groot deel zeer veel reist—accepteerde de lager geprijsde omboekingsvoorstellen. Maar wanneer reizigers dit wel accepteerden, werd een gemiddelde besparing van US$ 29,49 per overnachting gerealiseerd.

Bonusvoordelen: Besparen is eenvoudig en reizigers stoppen met rondkijken

Reisinkopers zien meer dan alleen financiële voordelen bij gebruik van Hotel Price Assurance, een oplossing van BCD’s SolutionSource®-platform. Enerzijds levert Hotel Price Assurance automatisch besparingen op zonder dat reisinkopers er iets voor hoeven te doen. Anderzijds verbetert het de prestaties van het programma door reizigers aan te moedigen niet meer naar andere hotels te zoeken. In de woorden van een manager van een zakenreisprogramma: “De Price Assurance Technology van BCD Travel geeft onze reizigers het vertrouwen dat ons bedrijf altijd de beste tarieven krijgt.”

Share this:

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.