SolutionSource®-markkinapaikka tarjoaa asiakkaille johtavia teknologiaratkaisuja

BCD Travel on julkaissut uusimman tuotealustansa SolutionSourcen®, joka kokoaa kolmansien osapuolien liikematkasovellukset yhteen paikkaan. Markkinapaikka on suunnattu yritysten liikematkustuksesta vastaaville ja hankintapäälliköille. Se tarjoaa suosituksia ja innovatiivisia kolmansien osapuolten sovelluksia, jotka auttavat optimoimaan liikematkojen sujuvuutta.

“Elämme liikematkustuksen innovaatioiden kannalta upeaa aikaa. Tarjoamalla avoimen alustan, SolutionSource avaa asiakkaillemme pääsyn uusiin, nousussa oleviin teknologioihin”, sanoo Yannis Karmis, BCD Travelin Senior Vice President of Product Planning and Development. ”Palveluntarjoajat voivat avoimessa palvelussamme integroida sovelluksensa omien alustojemme kanssa ja luoda näin saumattoman matkahallintokokemuksen.”

Liikematka-ala on muuttunut merkittävästi viime vuosina: Lukuisat teknologiayritykset tarjoavat nyt ainutlaatuisia ja kohdennettuja sovelluksia matkustajille. Innovaatioiden aalto on tarjonnut liikematkavastaaville uusia tapoja optimoida matkakuluja, ohjata matkustajien käyttäytymistä, parantaa toiminnan tehokkuutta ja niin edelleen. BCD Travelin uusi teknologia-alusta tekee asiakkaille helpommaksi löytää ja ottaa käyttöön alan parhaat sovellukset.

“LinkedInin, johtavan verkostoitumisalustan, global travel operations managerina koen ylpeyttä kaikesta matkustusteknologiasta”, sanoo Leslie Hadden, LinkedInin global travel operations manager. “Uuden teknologian seuraaminen on aikaa vievää. SolutionSource auttaa minua tunnistamaan oleellisen matkustusteknologian. Lisäksi se tuo minulle varmuuden siitä, että valitsemani sovellukset voi integroida matkustusohjelmaani.”

SolutionSourcen kautta matkanostajilla on nopea pääsy kattaviin teknologiaratkaisuihin, jotka tukevat heitä mm. riskinhallinnan, hintatakuiden, lentohäiriötilanteiden ja matkustusohjelman optimoinnin kanssa. SolutionSourcen ensimmäisten virallisten yhteistyökumppaneiden joukkoon kuuluvat mm. FreebirdRocketripFairfly ja Yapta. Alustalle lisätään yhteistyökumppaneita vuoden 2018 aikana.

  • Freebird on mobiilisovellus, joka auttaa liikematkustajaa välttämään jonottamista – se auttaa varaamaan välittömästi uudet liput lentohäiriötilanteissa. Varausprosessi onnistuu vain kolmella älypuhelimen näpäytyksellä.
  • Rocketrip vähentää liikematkustuksen kustannuksia palkitsemalla työntekijöitä säästämisestä.
  • Fairflyn avulla käyttäjä maksaa lentomatkasta aina reiluimman tarjolla olevan hinnan.
  • Yaptan liikematkaratkaisut tarjoavat hintatakuita niin lentomatkoille kuin hotellimajoitukseen.

“Olemme innoissamme, että BCD Travel lanseeraa SolutionSourcen ja tarjoaa liikematkojen ostajille markkinapaikan, jossa he voivat helposti löytää tuotteet ja palvelut, jotka tuovat heille lisäarvoa”, sanoo Rocketripin perustaja ja toimitusjohtaja Dan Ruch. ”BCD Travel toimii maailmanlaajuisesti ja heillä on maine luotettuna neuvonantajana. Siksi he ovat ainutlaatuisessa asemassa esitelläkseen Rocketripin Incentivized Behavioral Change -alustan sekä muita innovatiivisia ja arvokkaita teknologioita matkanostajille.”

“Teknologiakumppaneillemme SolutionSource tarjoaa alustan, jolla he voivat integroida sovelluksiaan ja kasvattaa tavoittavuuttaan BCD:n maailmanlaajuisen asiakaskunnan sisällä”, sanoo Irina Matz, BCD:n Director of Product Planning. ”Meidän on tuotava teknologia tarjolle helposti käytettävässä ja skaalautuvassa muodossa tukeaksemme yhteistyökumppaneitamme. Aiomme jatkaa käytössä olevien ohjelmointirajapintojen ja kehitystyökalujen kehittämistä, ja tukea tätä kautta SolutionSource-strategiaamme.”

Asiakkaat voivat nyt käyttää SolutionSourcea löytääkseen teknologiasovelluksia, joilla he voivat räätälöidä ja parantaa matkaohjelmaansa.

SolutionSource on kolmas BCD Travelin tarjoama tuotealusta. Yrityksen valikoimaan kuuluvat myös liikematkustajien sitoutumista lisäävä alusta TripSource® sekä matkadataa älykkäiden matkustusohjelmien luomisessa hyödyntävä alusta DecisionSource®. Lisätietoa SolutionSourcesta saat vierailemalla osoitteessa solutionsource.bcdtravel.com.