Casestudy: Traveler Engagement verhoogt het gebruik van TripSource

Medewerkers gelukkig, productief en veilig op de weg houden is de nummer 1 prioriteit voor een bedrijf in Californië met jaarlijkse reiskosten van 140 miljoen dollar en 10.000 medewerkers die minstens één zakenreis per jaar maken. De travelmanager introduceerde BCD Travel’s TripSource®-platform om reizigers te helpen om hun routes gemakkelijker te beheren, zelf hotels te boeken en reisupdates, relevante beleidsinformatie en veiligheidsberichten te ontvangen, altijd en overal. Zijn uitdaging was het gebruik van de TripSource-app door reizigers. Zoals beschreven in een nieuwe casestudy werd dit doel bereikt dankzij een acht weken durende Traveler EngagementTM-campagne van reisadviesbureau Advito. Het Advito-team: creëerde …

Medewerkers gelukkig, productief en veilig op de weg houden is de nummer 1 prioriteit voor een bedrijf in Californië met jaarlijkse reiskosten van 140 miljoen dollar en 10.000 medewerkers die minstens één zakenreis per jaar maken.

De travelmanager introduceerde BCD Travel’s TripSource®-platform om reizigers te helpen om hun routes gemakkelijker te beheren, zelf hotels te boeken en reisupdates, relevante beleidsinformatie en veiligheidsberichten te ontvangen, altijd en overal. Zijn uitdaging was het gebruik van de TripSource-app door reizigers.

Zoals beschreven in een nieuwe casestudy werd dit doel bereikt dankzij een acht weken durende Traveler EngagementTM-campagne van reisadviesbureau Advito. Het Advito-team:

  • creëerde een merk voor het reisprogramma van de onderneming
  • zorgde voor een visueel aantrekkelijke grafische presentatie
  • ontwierp aantrekkelijke content op maat om de bewustwording van reizigers te vergroten

De Traveler Engagement-campagne hield het volgende in:

Het resultaat: Het gebruik van TripSource verdubbelde gedurende de campagne en bleef daarna verder toenemen. Een jaar na de lancering van de campagne hadden meer dan 4.100 reizigers zich aangemeld voor TripSource, waarmee het aantal gebruikers met bijna 400% was gegroeid. “Wanneer reizigers TripSource uitprobeerden, waren ze erg blij met het toegenomen gemak dat ze tijdens hun reizen ervaarden,” vertelt de travelmanager.

“Het Advito-team had fantastische ideeën,” voegt hij eraan toe. “Traveler Engagement was de investering absoluut waard. We hebben elke cent terugverdiend, en meer dan dat.”

Video: Waarom reizigersbetrokkenheid zo belangrijk is

Krijg meer inzicht in besparingen, zorgplicht en andere voordelen van het beïnvloeden van reizigersgedrag.

Share this:

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.