Advito presenteert Sustainable Collaboration voor beheerde reisprogramma’s

Een nieuwe reeks duurzaamheidsgerichte diensten van Advito en moederbedrijf BCD Travel helpt klanten met manieren om hun vraag naar reizen terug te dringen en de milieu-impact van zakenreizen te beperken.

Een nieuwe reeks duurzaamheidsgerichte diensten van Advito en moederbedrijf BCD Travel helpt klanten met manieren om hun vraag naar reizen terug te dringen en de milieu-impact van zakenreizen te beperken. Het aanbod, dat Sustainable Collaboration heet, helpt bedrijven om:

  • Effectieve CO2-compensatieprogramma’s te implementeren
  • Minder belangrijke reizen te verminderen
  • De milieu-impact van reizen te meten
  • Hun reizigers te stimuleren om duurzamere keuzes te maken
  • Duurzaamheidsoverwegingen mee te nemen in de keuze van reisaanbieders
  • Hun bedrijfsbrede doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en duurzame ontwikkeling te halen

“We hebben gemerkt dat klanten steeds vaker advies vragen over hoe ze de duurzaamheidsinitiatieven van hun bedrijf kunnen ondersteunen. Deze ontwikkeling was nooit eerder zo wijdverbreid,” zegt Lesley O’Bryan, Senior Vice President bij Advito. “Door de wereldwijd toenemende focus op klimaatverandering en de komst van een jongere generatie zakenreizigers is dit een trend die blijft.”

Verbinden & samenwerken

Ga naar Advito Sustainable Collaboration voor meer informatie over hoe Advito en BCD uw zakenreisprogramma kunnen verbeteren.

Uit Advito’s analyse van reisdoelgegevens voor ruim 50 bedrijven bleek dat 40% tot 65% van de reisuitgaven wordt besteed aan interne reizen. Bedrijven kunnen hun interne reizen met wel 50% terugdringen door doeltreffende vormen van samenwerking te implementeren en reizigers te helpen om te bepalen wanneer ze moeten reizen, en belangrijker, wanneer niet.

Door reizigers te helpen hun reizen te verminderen, kon een klant van BCD zijn reiskosten met 5,5 miljoen Amerikaanse dollar verlagen, meer dan 900 interne reizen vermijden en zijn productiviteit verhogen door meer dan 15.000 uur reistijd van werknemers anders in te zetten.

“Of we nu duurzaamheidsondersteuning bieden via BCD Travel of nieuwe diensten ontwikkelen via Advito, we versterken voortdurend onze toewijding aan een ethische omgang met financiële, maatschappelijke en milieuverantwoordelijkheden,” zegt Kathy Jackson, Vice President en Executive Chair for Sustainability bij BCD. “We kijken ernaar uit om samen met onze klanten duurzamer beheerde reisprogramma’s te ontwikkelen.”

7 stappen naar duurzaamheid

Meer inspiratie nodig? Lees de zeven stappen naar meer duurzaamheid van BCD Travel.

Share this:

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.