Rapport: Hoe nieuwe technologie bijdraagt aan een beter prestatiemanagement

Technologieën als machine learning, blockchain, chatbots, het internet der dingen en virtual/augmented reality zorgen nu al voor betere en snellere business intelligence. Maar ze kunnen nog meer. Lees het nieuwe rapport over prestatiemanagement van BCD Travel.

Opkomende technologieën kunnen prestatiemanagement—de activiteiten die travelmanagers al zouden moeten ondernemen om hun reisprogramma’s te verbeteren—veel beter maken. Dat is de conclusie van Performance Management: Emerging technologies and travel management, het meest recente rapport in de Inform-serie van het Research & Innovation-team van BCD Travel.

Technologieën als machine learning, blockchain, chatbots, het internet der dingen en virtual/augmented reality zorgen nu al voor betere en snellere business intelligence. Maar ze kunnen nog meer. In de toekomst zullen ze in staat zijn om programmaprestaties continu te monitoren en beoordelen, en beleidsregels en leveranciersovereenkomsten automatisch in realtime aan te passen om slimmere resultaten te bereiken.

Het resultaat? Beter presterende reisprogramma’s. Travelmanagers mogen erop rekenen dat ze belangrijke doelen als kostenverlaging, risicobeheer en werknemerstevredenheid effectiever kunnen realiseren.

Lees het nieuwe rapport over prestatiemanagement van BCD Travel

Lees Performance Management: Emerging technologies and travel management om te ontdekken hoe travelmanagers nieuwe technologie kunnen gebruiken om hun prestatiemanagement te verbeteren.

Wat er nu al mogelijk is met deze nieuwe technologieën:

  • Machine learning optimaliseert bestaande gegevens en garandeert dat u de basics van prestatiemanagement correct toepast.
  • Blockchain maakt slimme contracten mogelijk die automatisch kortingen activeren en in mindering brengen.
  • Chatbots maken het terugvinden van gegevens gemakkelijker, zodat u ze slimmer kunt gebruiken.
  • Bots versturen automatische meldingen om te garanderen dat het budget van het programma niet wordt overschreden en dat prestatiedoelen behaald worden.
  • Via virtuele vergaderingen kunnen travelmanagers hun bereik uitbreiden van travel- naar interactiemanagement.

Lees de rapporten uit de Inform-serie van BCD Travel voor inzichten en aanbevelingen die u helpen om opkomende technologieën in te zetten, risico’s te beperken en relaties op te bouwen die reisprogramma’s en bedrijfsdoelen bevorderen.

Share this:

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.