Övernatta på egen ö

Konferera på världsunikt fartyg och övernatta på egen ö

M/S Viking Grace representerar en helt ny fartygsgeneration med modern design och ett genomgående miljötänk. Fartyget använder flytande naturgas som bränslealternativ. Detta är världsunikt för ett passagerarfartyg av denna storlek.

På Silverskär får ni vara i total enskildhet, inget som distraherar utom möjligen en svävande havsörn. Njut av lokala smakupplevelser av högsta kvalitet och en spårbarhet som vi verkligen står för. I köket får årstiderna styra vad som serveras i ett nära samarbete med såväl jordbrukare som fiskare i trakten. Ön har ett eget styckeri vilket innebär att kött kan köpas in i helkropp och hängmöras. Bröd bakas på plats av mjöl från ekologiska Överängs kvarn, örter och kryddor plockas delvis vilt men odlas även på ön.

Stort utbud av aktiviteter

Efter konfererandet finns ett stort utbud av aktiviteter att tillgå – kajak, tennis, båtutflykt, pröva på skytte, lätt till tuff naturvandring eller varför inte delta i en rolig femkamp? För den stressade erbjuds yoga eller meditation. Du kan passa på att ta del av historien om världens äldsta champagne som hittades i ett vrak på havets botten utanför Åland. Kanske kombinerad med en champagneprovning? Att pröva på det lokala ölbryggeriet Stallhagens sortiment med kockens goda smakbitar eller testa kaviar tillsammans med lämpliga drycker, sätter guldkant på alla möten. Möjligheter till fiske är ypperligt på Silverskär – sjösäkra båtar och bra utrustning med regnkläder, fleecejackor och gummistövlar finns till låns. Skickliga fiskeguider som känner till alla vatten kommer givetvis med på färden. När vi fiskar tar vi oss förstås tid för en stärkande lunch i det fria, Viktors goda fisksoppa värmer gott. Dessutom är strandbastun varm.

Kontakta oss på BCD Meetings & Events

Upplevelser utöver det vanliga är vår passion och styrka. Vi hjälper dig med allt från planering till genomförande och uppföljning. Vi är precis hemkomna från inspirerande studiebesök i bl a Belgrad, Berlin, Budapest och på Bjärehalvön med resväskorna fulla av ideér för kommande evenemang. Testa oss!

BCD Meetings & Events Göteborg: groups.se@bcdme.com

BCD Meetings & Events Malmö:  groups.malmo@ticketbiz.se

BCD Meetings & Events Stockholm: groups@ticketbiz.se