KLM | World Business Class

Det finns många bra skäl till att checka in på KLMs World Business Class nästa gång du reser utomlands.

KLM har under de senaste åren varit engagerad i en storskalig uppgradering av business-class kabiner på sina långdistansflygplan, en uppgradering som planeras att slutföras under 2018.

World BusinessClass hos KLM har “Lie-flat platser” som kan regleras till helt horisontellt läge för maximal komfort, och ett helt nytt underhållningssystem på 12 språk samt ett 3D flytracking system som gör det möjligt att följa planets väg. De nya World Business Class kabinerna är designade av den holländska designern Hella Jongerius. Kabinerna och andra designelement garanterar maximal integritet medan passagerarna sover eller arbetar. Färgpaletten skiftar från sittplats till sittplats, men mer lagringsutrymme ger ökad komfort och mer “personligt utrymme” för passagerarna. Dessa saker tillsammans med större kuddar och nya mattor, ger en varm och ombonad atmosfär.

När uppgraderingen av business-class kabinerna på Airbus A330-200 och A330-300 är klara i början av 2018, kommer alla KLMs långdistansflyg (drygt 80 st) att få dig att känna dig som hemma.

Övriga fördelar som ingår vid resor med KLMs World Business Class:

SkyPriority

Checka in, lämna in ditt bagage, gå igenom säkerhetskontroller, gå ombord på ditt flyg och hämta dina väskor från bagagebandet – allt med prioritet!

Om du reser med KLM Business Class, alternativt om du flyger Blue Gold, Platinum eller SkyTeam medlem Elite Plus, följ bara de röda SkyPriority tecken – finns på allt fler flygplatser världen över.

Ombord

Låt dina bekymmer blekna genom att sjunka ner i sätet på World Business Class. Om du vill få lite sömn (eller arbeta) så att du anländer utvilad och väl förberedd till ditt resmål så har du detta att tillgå:

  • Sovsäte: 180 grader och 207 cm lång (81,5 tum)
  • Pluggar i sätena och privat avskärmning
  • World Business Class komfortpaket designat av den holländska designern Jan Taminiau
  • Internationella tidningar och tidskrifter
  • Extra bagage tillägg
  • Besök KLM Crown Lounge och KLM partners lounger
  • Tjäna upp till 175 % med att flyga Blue Miles

Njut av en utsökt 3-rätters meny som är specialberedd av toppkockar. Alla måltider serveras på kvalitetsporslin och med ett glas gott vin eller andra drycker av ditt val. KLMs kabinpersonal hjälper dig gärna med eventuella förfrågningar. Du kan också ta med hem ett av de kända Delft Blue miniatyrhus fyllda med äkta nederländsk gin.