Extra ingredienser till Londonkonferensen

London är en otvungen mix av förflutet och framtid, av lågmäld charm och kaxig glamour. Den som varit här tröttnar sällan, och återbesöken tenderar att bli många. För den som ständigt vill upptäcka något nytt och samtidigt skaffa sig kära stamställen är London ett passande och närbeläget resmål.

  • Starta Londonvistelsen med något riktigt brittisk; afternoon tea med scones, clotted cream, bakelser, en kanna te, efterrätter och praliner ─ lika underbart för smaklökarna som för ögat.
  • Upplev en typisk engelsk middag tillsammans med engelsmännen på den lokala puben runt hörnet.
  • Utmana er själva med ett spännande uppdrag, t ex där ni i grupper upptäcker olika delar av London i kombination med konferensarbetet. Varje grupp presenterar sedan sitt grupparbete och ”sin” stadsdel, vilket också blir en kul och annorlunda presentation av London.
  • Gör en klassisk Londonkväll med gemensam ”pre theater dinner” och musikal i West End.
  • Shopping, shopping… Oxford Street, Harrods, Camden Market, listan kan göras oändlig. Hemligheten är att hitta rätt shoppingställe för just dig så vi börjar med lite sightseeing med en professionell shopping-guide som förser er med många värdefulla tips.
  • Londonupplevelser och svenska smaker. En kvällstur med ”riktiga” engelska taxibilar till London Eye, egen gondol med utsikt och välsmakande dryck, därefter vidare till middag på Aquavit ─ känd för sina svenska smaker i London.

En konferens kan vara allt från långrandiga dragningar och timslånga föreläsningar till vibrerande energikickar som stärker, lyfter, förnyar och utbildar. En konferens är inte något man är med på, det är en upplevelse man är mitt i. Vi vet vad som krävs för att kombinera nytta med nöje och skapar en helhet kring arrangemanget.

 

Hör av dig till oss så hjälper vi dig med allt från planering till genomförande och uppföljning.

BCD Meetings & Events Göteborg: groups.gothenburg@bcdme.com

BCD Meetings & Events Malmö: groups.malmo@bcdme.com

BCD Meetings & Events Stockholm: groups.stockholm@bcdme.com

 


Fortfarande inte kund hos BCD Travel? Klicka här.