Kundevent på Cirkus

För att fira officiellt varumärkesbyte den 1 december från Ticket Biz till BCD Travel bjöd vi tillsammans med samarbetspartners in till mingellunch från världens alla hörn.

Lokalen fylldes snabbt av förväntansfulla gäster som fick avnjuta snittar inspirerade av länder som Sverige, Italien, Grekland, Spanien och Argentina. Dagen inbjöd till många spännande möten och tävlingar. Emilia de Poret, känd stilexpert från TV4 var moderator som även gav stiltips för affärsresan när det gäller att resa smart och uppnå mer.

På scen presenterades BCDs framtidsvision av Thomas Ådén, Vice President Nordics och Joakim Krumlinde, Director Sales Nordic berättade om produkterna TripSource® och DecisionSource® ─ hur vi kan hjälpa dig att få ut mer av ditt reseprogram. Vår tillväxtstrategi för den Nordiska marknaden omfattar anpassade reseprogram till såväl resenärer som beslutsfattare. Vi ser en tydlig trend och efterfrågan på individanpassade lösningar inom affärsresebranschen.

Markus Ek, Vice President Corporate & Agent Sales SAS tog därefter stafettpinnen för att berätta om den förändringsresa som SAS gjort med fokus på skräddarsydda lösningar, gym på flygplatserna är en av nyheterna. En givande dag om att resa smart och uppnå mer som avslutades med ett gott skratt av komikern William Spetz. Killen som gjort en resa från Norrland via YouTube till tv-rutan.

 


Fortfarande inte kund hos BCD Travel? Klicka här.