BCD Meetings & Events | Kombinera Costa Navarino & Aten

Med utsikt över det Joniska havet, golfbanorna, poolerna och i en fantastisk grönska hittar du Costa Navarino Resort.

Söker du efter en plats för att konferera i lugn och ro har du hittat rätt! Du tar dig snabbast hit med flyg till Kalamata och vidare med buss, en sträcka som tar ca en timme på krokiga vägar och vackra olivlundar att vila ögonen på.

På området finns 2 hotell, Westin & The Romanos, och här finns allt du kan behöva för en lyckad konferens. Ljusa konferenslokaler i alla storlekar, stora loungeområden, kompetent personal och stort matutbud. Ni kan njuta av ett kvällsdopp i havet eller varför inte utmana kollegorna i en bowlingduell. Möjligheterna är många och det är du som sätter gränserna.

Önskar ni avsluta konferensresan med lite puls föreslår vi att ni beger er mot Aten, en lite längre tur i bussen som med fördel bryts av med ett besök på en av de familjeägda vingårdarna. Avsluta kvällen med en middag i Plaka, stadens äldre del, sittande i en smal gränd vid ett bord med rutig duk och utsikt över ett upplyst Akropolis och känslan över att du verkligen befinner dig i Grekland är ögonblicklig.

BCD Meetings & Events
Tel. +46 31 758 0560
Email: groups@bcdtravel.se