12 sätt att göra affärsresor mer hållbara

Den ledande affärsresebyrån BCD Travel har publicerat 12 tips för hållbara affärsresor. Tipsen är användbara för reseansvariga, affärsresenärer och andra som vill hitta sätt att bevara jorden för framtida generationer. Hållbarhet är något BCD Travel prioriterar högt och företaget har uppnått EcoVadis guldstandard för hållbarhet tre år i rad.

Mot bakgrund av klimatförändringarna letar vi alla efter metoder för att minska vårt koldioxidavtryck och leva på ett mer hållbart sätt. Därför har BCD Travels hållbarhetsexperter sammanställt 12 tips som affärsresenärer och reseansvariga kan använda för att integrera hållbara åtgärder i sina affärsresor. Här är BCD Travels förslag på hur du lever mer hållbart genom att på ett mer etiskt sätt hantera och ta ansvar miljömässigt, socialt och finansiellt.

Verka hållbart

Upptäck de hållbarhetstaktiker som hjälpte BCD Travel att uppnå tre guldklassificeringar i rad från hållbarhetsexperten EcoVadis.

Kolla in BCD Travels senaste hållbarhetsuppdatering för att hålla dig uppdaterad om våra framsteg inom att leva och arbeta på ett hållbart sätt.

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.