Verden rundt på seks uker med BCD Travels praktikanter

Tre nylig uteksaminerte collegestudenter skal legge ut på en global turné og praktikantopplevelse i en rekke byer med BCD Travel i sommer.

Tre nylig uteksaminerte collegestudenter skal legge ut på en global turné og praktikantopplevelse i en rekke byer med BCD Travel i sommer.

Serena De Martino, Douwe Stoer og Mila Buga er deltakerne i 2019 Management Associate-programmet, som er opprettet av BCD Travel i samarbeid med Association of Corporate Travel Executives (ACTE). Den første delen av programmet består av en global turné gjennom åtte byer, der deltakerne skal introduseres for forretningsreisepraksiser ved BCDs kontorer i Paris, Amsterdam, Utrecht, New York, Atlanta, Shanghai og Mumbai. Etter turneen tar kandidatene fatt på seks måneders praktikantstillinger ved BCDs sponsorkontorer. I løpet av programmet får de møte toppledere i bransjen og motta formell opplæring innen diverse aspekter av forretningsreiser.

Møt kandidatene

Serena De Martino

Serena De Martino, basert i London | University of West London

Hvordan hørte du om programmet?

«Før jeg fullførte mastergraden min ved University of West London, fikk jeg en e-post som anbefalte meg å søke på Around the World-programmet. Det var akkurat det jeg ville, men jeg tenkte sjansene for å bli valgt var små, antallet søkere tatt i betraktning.»

Hva føler du nå som du har blitt valgt?

«Jeg kan ikke tenke meg en bedre måte å starte karrieren min i forretningsreisebransjen på. Jeg er ivrig etter å utvikle nye ferdigheter og utvikle fagkunnskapen min i en spennende og dynamisk bransje.»

Douwe Stoer

Douwe Stoer, basert i Utrecht i Nederland | Breda University

Hvordan var intervjuprosessen?

«Intervjuprosessen var omfattende og varte i over en måned. Jeg gikk gjennom åtte ulike utvelgingsrunder. Det var en videopresentasjon, spørreskjemaer å fylle ut og fem separate intervjuer – en intens prosess og en verdifull opplevelse. Jeg ser frem til neste fase.»

Hva følte du da du endelig ble tatt opp i Management Associate-programmet?

«Hver gang jeg gikk videre til neste runde med intervjuer, ble jeg enda mer opprømt, men også mer nervøs. Da jeg endelig ble tilbudt stillingen, var jeg overlykkelig.»

Mila Buga

Mila Buga, basert i New York | Pace University

Hva ser du mest frem til i løpet av programmet?

«Jeg ser frem til å utforske reiseledelse og hva det går ut på, besøke fremgangsrike og etablerte selskaper og lære om virksomheten fra innsiden.»

Hvordan føles det å være en av Management Associate-kandidatene for 2019?

«Det er en utrolig mulighet til faglig utvikling. Jeg er så takknemlig for å være en del av årets program.»

Kjenner du noen som gjerne vil bli vurdert til neste år? Registrer deg for varsler om søknadsprosessen for 2020. Følg kandidatenes reise @mapsonthemove.

 

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.