Vraag het aan de conciërge: Surfers Paradise, Australië

Christopher McHarg, conciërge bij vocoTM Gold Coast, adviseert bezoekers al bijna negen jaar over wat ze het beste kunnen bezoeken, doen en eten in deze voorstad aan de kust van City Gold Coast in Queensland, Australië. Dit is zijn advies voor zakenreizigers.

Christopher McHarg, conciërge bij vocoTM Gold Coast, adviseert bezoekers al bijna negen jaar over wat ze het beste kunnen bezoeken, doen en eten in deze voorstad aan de kust van City Gold Coast in Queensland, Australië. Dit is zijn advies voor zakenreizigers.

Wat moeten zakenreizigers zeker meenemen?

Hoewel de zon hier in Surfers Paradise altijd schijnt, is een windjack of dunne trui fijn als bescherming tegen de wind en om het niet koud te krijgen op plaatsen met airconditioning. Zonnebrandcrème, een zonnebril en een hoed zijn essentieel, zelfs op de zeldzame bewolkte dagen. En vergeet uw zwemkleding niet!

Wat zijn de beste adresjes voor een zakenlunch of -diner?

We hebben een geweldig restaurant in het hotel, Clifford’s Grill & Lounge, ideaal voor zakendiners en bijzondere gelegenheden. Het heeft een eigenzinnige inrichting, heerlijk eten en grote erkers met toegang tot het terras, zodat u kunt genieten van de prachtige avonden in Gold Coast. In de nabijgelegen Cavill Mall vindt u een uitstekend steak- en visrestaurant, Hurricane’s Grill & Bar. Alfresco Italian Restaurant, recht tegenover de voco Gold Coast, is een traditioneel familierestaurant waar u geniet van pasta, pizza en meer.

Wat vinden gasten bijzonder aan uw hotel?

Wat onze gasten altijd verrassend vinden en wat ik ze maar al te graag vertel, is dat we onze eigen honing maken. Dit hotel heeft zes bijenkorven met 300.000 honingbijen op het dak. We gebruiken de honing in veel recepten, zoals ons shortbread met honing en lavendel dat we elke gast bij het inchecken geven.

Wat moeten zakenreizigers met maar een paar vrije uren absoluut gezien hebben in uw stad?

In Surfers Paradise ben je nooit verder dan 10 minuten wandelen van onze wereldberoemde stranden. Neem een trein of tram om andere delen van de Gold Coast te bezoeken. Aan de kust liggen Burleigh en Kirra, beide geliefd bij surfers. Behalve de stranden is het achterland van Gold Coast de moeite waard, met adembenemende landschappen en bekroonde wijndomeinen. U krijgt er een totaal andere kant van de Gold Coast te zien.

Wat is de beste plek om te sporten in de buitenlucht?

Of u nu een marathonloper of een rustige jogger bent, de Esplanade in Surfers Paradise biedt een schitterend uitzicht op de oceaan, een verkoelend briesje en trainingsuitrusting om onderweg aan fitness te doen.

Concierge Christopher McHarg

De belangrijkste tips van conciërge Christopher McHarg om goed zaken te doen in Surfers Paradise:

  1. Wees op tijd voor afspraken.
  2. Zakelijke bijeenkomsten in Australië beginnen met een stevige handdruk.
  3. De dresscode voor zakelijke diners is meestal smart casual.

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.