Uw lunch in Londen start om 07.47

Voor zakenlunch naar London? Pak vanaf 5 september de vroege Eurostar naar Londen vanuit Amsterdam of Rotterdam! Terwijl het landschap met 300 km per uur voorbij trekt, start u met een heerlijk ontbijt aan boord en heeft u alle tijd, faciliteiten en ruimte om nog te werken.

Uitgerust en goed voorbereid komt u 11.00 uur lokale tijd aan in hartje London op station St. Pancras International. Dagelijks vertrekken er nu 4 rechtstreekse Eurostar treinen vanaf Amsterdam om 7.47, 13.47, 16.47 en 18.47 uur.

Check-in

De check-in terminals in Amsterdam en Rotterdam openen 90 minuten voor vertrek en sluiten 30 minuten voor vertrek voor Standard en Standard Premier klanten. We raden u echt aan een uur voor vertrek aanwezig te zijn. Of te kiezen voor een Business Premier ticket; in dat geval kunt u tot 20 minuten voor vertrek inchecken. Eenmaal in Londen zijn er geen formaliteiten meer en loopt u vanuit de trein direct de stad in.

Corporate deal

Wilt u voordeliger genieten van de voordelen die Business Premier tickets te bieden hebben? Informeer dan bij uw accountmanager naar de mogelijkheden van een corporate deal. Een corporate tarief geeft 25% korting op Business Premier tarieven tussen Nederland en Londen. Naast een snelle check-in geniet u dan ook van de andere voordelen van Business Premier zoals gratis en onbeperkt uw ticket wijzigen en kosteloos annuleren, extra beenruimte en comfortabele zitplaatsen, gratis tijdschriften en een driegangen menu. En last but not least: toegang tot de exclusieve Business Premier lounge van Eurostar in Londen.

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.