SNCF prijsvraag: op zakenreis met de trein in Spanje en Italië

Ontdek het aanbod van hogesnelheidstreinen, mail ons de juiste antwoorden op de prijsvraag voor 30 juni en maak kans op leuke prijzen!

Uw zakenreizen met de trein in Spanje of in Italië? Het aanbod van hogesnelheidstreinen breidt steeds uit! De trein biedt u een alternatief op het vliegtuig voor uw zakenreizen! Ontdek het nieuwe aanbod naast de meer bekende treinen zoals de Thalys, Eurostar of TGV!

Reis in Italië met ITALO, de modernste trein van Europa

Italo is snel, comfortabel, veilig en milieuvriendelijk dankzij een grote vloot nieuwe AGV treinen. Uitsluitend aangeboden als e-ticket en met keuze uit 3 verschillende comfortklassen. Italo biedt ook een gratis Wi-Fi-aansluiting aan en er zijn individuele stopcontacten voorzien in alle rijtuigen.

U zal verplaatsingen in Italië ongetwijfeld anders zien na het plezier van de Italo te hebben geproefd. Met 2 hogesnelheidslijnen verbindt Italo 13 steden in heel Italië: vanuit Rome kan u bijvoorbeeld in 3u00 naar Milaan reizen, in 1u21 naar Firenze of in 1u08 naar Napels!

Reis in Spanje met Renfe!

Het volledige aanbod van Renfe, Red nacional de los ferrocarriles españoles, de Spaanse nationale spoorwegmaatschappij, is ook verkrijgbaar bij BCD!

Vanuit Madrid bereikt u Sevilla in 2u20, Barcelona in 2u30 en Valencia in 1u35. En deze treinen zijn uiteraard allemaal verkrijgbaar als e-ticket!

Meer weten? Neem dan contact op met uw BCD Travel boekingskantoor.

Quiz!

Geef het antwoord op onderstaande vragen en win een van de volgende prijzen:
1 juwelenboom, 2 X-mini speakers en 2 x 2 treintickets! 

1. In hoeveel steden stopt Italo?
2. Hoe lang doe je erover om van Barcelona naar Madrid te reizen met Renfe?
3. Hoe lang doe je erover om van Napels naar Rome te reizen met Italo?
4. Is het aanbod van Renfe verkrijgbaar als e-ticket?

Mail de juiste antwoorden voor 30 juni 2014 naar onze newsletter redactie.

 

 

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.