Op zakenreis? Deze kleding kunt u maar beter niet dragen

Uw garderobe aan het samenstellen voor uw volgende zakenreis? Hier volgen een paar  tips voor wat u beter niet kunt dragen als u snel door de beveiligingscontroles op het vliegveld wilt, zakkenrollers wilt vermijden en de juiste indruk wilt maken op uw eindbestemming.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Uw garderobe aan het samenstellen voor uw volgende zakenreis? Hier volgen een paar  tips voor wat u beter niet kunt dragen als u snel door de beveiligingscontroles op het vliegveld wilt, zakkenrollers wilt vermijden en de juiste indruk wilt maken op uw eindbestemming.

  1. Te veel gespen of knopen. Bij de meeste beveiligingscontroles op vliegvelden moet u uw schoenen uittrekken en zakken leegmaken. Geef uzelf wat tijd en ruimte om ingewikkelde veters of gespen los te maken en alle broek- en jaszakken leeg te maken, voordat u vooraan in de rij staat. Hoofddeksels, haarspelden, haarstukjes en opgestoken haar kunnen allemaal aanleiding zijn voor inspectie. Bekijk deze tips voor uw haar van de Amerikaanse Transportation Security Administration (TSA).
  2. Ongemakkelijke kleding die de bewegingsvrijheid beperkt. Kleed uzelf in laagjes zodat u kunt inspelen op de wisselende temperaturen op het vliegveld en in het vliegtuig.
  3. Opvallende waardevolle items. Wees discreet als u juwelen en andere waardevolle items draagt en inpakt. Luxe-items kunnen ongewenste aandacht van dieven trekken. U kunt gevraagd worden om de items af te doen, voordat u door de metaaldetector gaat. Als u ze vervolgens kwijtraakt, kan het vaak lastig zijn om ze vergoed te krijgen.
  4. Opvallende kleuren en kledingstijlen. Zorg dat u weet wat de zakelijke kledingvoorschriften en culturele aspecten zijn op uw zakelijke eindbestemming. Een oranje jas kan in Westerse culturen misschien gebruikelijk zijn in de herfst, maar in sommige culturen is het de kleur van de rouw en in andere is oranje het symbool voor royalty.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_cta h2=”Veilig reizen voor vrouwen” txt_align=”center” add_button=”bottom” btn_title=”Checklist voor vrouwelijke zakenreizigers” btn_color=”warning” btn_align=”center” btn_link=”url:https%3A%2F%2Fwww.bcdtravel.com%2Fmove-nl%2Fchecklist-veilig-reizen-voor-vrouwen%2F||target:%20_blank|”]Volgens een recente SAP Concur-enquête heeft meer dan drie op de vier vrouwelijke zakenreizigers te maken gehad met intimidatie tijdens zakenreizen. Bekijk deze tips om veiliger te kunnen reizen.[/vc_cta][/vc_column][/vc_row]

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.