Nieuwe versie TripSource® app

Vernieuwde app biedt onder meer een nieuwe interface, verbeterde plannings- en boekingsmogelijkheden en uitgebreide selfservice mogelijkheden.

BCD Travel brengt in juli een nieuwe versie van de toonaangevende app TripSource op de markt. De volledig vernieuwde app is van meet af aan opgebouwd en biedt gebruikers dankzij de nieuwste mobiele technologie een meer uitgebreide en intuïtieve interface. Dankzij TripSource kunnen reizigers alle aspecten van hun reiservaring veilig op hun mobiele apparaat zoeken, boeken en beheren.

[

YouTube video

Ervaar de next-generation mobiele app

“Toen we begonnen aan de ontwikkeling van de nieuwe TripSource, wisten we dat we via enkele nieuwe innovatieve functies reizigers een nog betere gebruikservaring konden bieden, zowel voor, tijdens als na hun reis,” zegt Yannis Karmis, SVP Product Planning and Development for BCD Travel. “We wilden vooral de gebruikerservaring vernieuwen, voor de meer dan een miljoen reizigers die TripSource al gebruiken. De nieuwe app moest ook meer functionaliteiten en schaalmogelijkheden bieden in een sector die voortdurend beweegt, met behoud van de bekroonde gebruikerservaring, positieve reviews en beoordelingen die TripSource tot meest succesvolle TMC app hebben gemaakt.”

Om de gebruikerservaring van de beste consumentenapps op de markt te kunnen evenaren, schakelde BCD de hulp in van een toonaangevend bedrijf op het vlak van design en usability. Na enkele maanden van intensief onderzoek, design en ontwikkeling, werd de nieuwe TripSource-ervaring ter beschikking gesteld aan een select groepje reizigers om de app te reviewen.

De nieuwe versie van TripSource is voorzien van:

  • Selfservice mogelijkheden: In de huidige digitale wereld verwachten reizigers een ruime keuze aan service-opties. De TripSource app stelt reizigers in staat om zelf te boeken, een reis te annuleren en betalingsbewijzen op te slaan. Als ze extra ondersteuning nodig hebben, kunnen ze contact opnemen met een agent.
  • Pre-trip planning en boeking: De plannings- en boekingsmogelijkheden vormen een belangrijk onderdeel van de app-ervaring en stimuleren reizigers om slim en tijdig te boeken.
  • Verbeterde interface en navigatie: De overgang naar een lineair overzicht van reisdetails stelt reizigers in staat om in chronologische volgorde door hun reis te scrollen. Zo kunnen ze gemakkelijk vluchtgegevens en statusupdates, hotel- en huurautoreserveringen, en zelfs diners en vergaderingen terugvinden. Het reisbeleid van hun bedrijf, telefoonnummers en kaarten zijn geïntegreerd in dat overzicht.
  • Branding & beleid voor klanten: BCD-klanten hebben de mogelijkheid om hun bedrijfslogo en eigen kleuren in te stellen. Bovendien kunnen ze hun reisbeleid toevoegen aan de app voor een snelle referentie onderweg.
  • Nieuw mobiel ontwikkelingsplatform: Door TripSource te verplaatsen naar een nieuwe ontwikkelomgeving kan BCD nog sneller en vaker nieuwe functies introduceren.

Persoonlijke boekings- en service-ervaring

“De app is een uitbreiding van ons TripSource-reizigersplatform en staat voor de manier waarop wij reizigers ondersteunen bij de voorbereiding van hun reis, boeking en planning. Daarnaast helpt de app om aan de zorgplicht te voldoen en helpt het reizigers verder bij reisonderbrekingen en storingen,” zegt Will Pinnell, VP Product Planning and Development. “Onze voortdurende investeringen in alle aspecten van TripSource zijn een bewijs van onze toewijding aan de reizigerservaring en de algehele reizigerstevredenheid. Dankzij TripSource kunnen we een zeer persoonlijke boekings- en service-ervaring leveren. Dat verhoogt de loyaliteit van reizigers aan zowel het reisprogramma als aan BCD Travel, als hun vertrouwde TMC.”

De nieuwe versie van TripSource zal midden juli 2019 beschikbaar zijn in meer dan 113 landen en in 5 talen. Reizigers kunnen via www.tripsource.com wereldwijd toegang krijgen tot de mogelijkheden van TripSource.

 

Share this:

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.