NH Collection: het exclusieve merk van NH Hotel Group

Voor reizigers die op zoek zijn naar persoonlijke service van het hoogste niveau.

NH CollectionDe NH Collection hotels zijn gecreëerd voor mensen die naar internationaal belangrijke steden afreizen, zowel voor zakelijke- als privédoeleinden, en op zoek zijn naar persoonlijke service van het hoogste niveau, kwalitatief hoogstaande faciliteiten en een goede uitvalsbasis voor hun bezoek.

De NH Collection hotels opereren in het upper-scale segment, ze bieden comfort op verschillende niveaus, een breed productaanbod en een persoonlijke service. De hotels zijn gesitueerd op toplocaties in Europese en Latijns-Amerikaanse wereldsteden. Daarnaast zijn ze gevestigd in historische en iconische gebouwen, waar hedendaagse architectuur samenkomt met een elegante en eclectische stijl. Het eigen karakter en verhaal van iedere locatie is bewaard gebleven en zorgt ervoor dat elk NH Collection hotel een unieke en onvergetelijke ervaring oplevert.

Het doel van NH Collection is om gasten zich speciaal te laten voelen en de verwachtingen van het verblijf te overtreffen. Hiertoe creëert NH Collection bijzondere ervaringen met oog voor detail, uitstekende service en hoogwaardige producten.

Gasten die overnachten in een NH Collection hotel, genieten wereldwijd van het kwalitatief hoogstaande aanbod aan faciliteiten, beter bekend als de Brilliant Basics, zoals professionele föhns, regendouches en een Nespresso-machine op de kamer. Ook kunnen gasten genieten van services zoals high speed Wi-Fi, laat uitchecken, laat ontbijt, was- en strijkservice en nieuwsbladen op de kamer.

Andere faciliteiten die zijn gecreëerd om het comfort van gasten te optimaliseren zijn de uitstekende spa- en sportfaciliteiten, waar gasten gebruik kunnen maken van de nieuwste fitnessapparatuur en wellnessbehandelingen. Daarnaast bieden de hotels publieke ruimtes, zoals gezellige terrassen, zwembaden en plekken waar kan worden genoten van een uitzicht op de stad.

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.