Lekker luxe loungen op het station

De trein wint terrein. Niet alleen om duurzame redenen, maar ook zeker vanwege het comfort.

De trein wint terrein. Niet alleen om duurzame redenen, maar ook zeker vanwege het comfort. NS International doet er alles aan om uw reis van deur tot deur zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Zowel in de trein als op de stations. De lounges die op de meeste internationale treinstations te vinden zijn, bieden u een heerlijk rustpunt. Ruim op tijd op het station omdat uw meeting eerder is afgelopen of wat meer tijd voor een overstap? Ga even lekker luxe loungen! 

Wanneer u een eerste klas reis boekt via BCD Travel dan heeft u toegang tot de lounges van NS International of de lounges van Thalys, Eurostar of Deutsche Bahn in het buitenland. In Nederland vindt u lounges op de grote internationale treinstations Amsterdam, Schiphol en Rotterdam. Op het station van Brussel en ook aan de overkant van de straat bij Gare du Nord in Parijs kunt u in alle rust verblijven in de lounge van Thalys.

Uw Business Premier ticket verschaft u toegang tot de Eurostarlounge op station Brussel en St. Pancras International in Londen. Ook in de Duitse lounges op onder andere de stations Düsseldorf, Keulen, Frankfurt, Hannover en Berlijn kunt u ontspannen, werken of allebei. Bedien uzelf van alle gemakken. Stroom, snel internet, kranten, lectuur, koffie, fris, iets te eten? Of wilt u gewoon onderuit zakken met headphones op? Het kan in alle lounges die van steeds meer luxe worden voorzien. Ook daarvoor kiest u de trein!

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.