KLM winterdienstregeling met nieuwe bestemmingen

klm_logo

KLM voegt met ingang van de winterdienstregeling 2017 een aantal nieuwe bestemmingen toe aan haar netwerk. Intercontinentaal vliegt KLM naar zeven nieuwe bestemmingen: Cartagena (Colombia), Freetown (Sierra Leone), Mauritius, Minneapolis (Verenigde Staten) Monrovia (Liberia), Mumbai (India) en San José (Costa Rica). Daarvan zijn Mumbai, Mauritius en San José geheel nieuw, de andere vier bestemmingen werden dit zomerseizoen al bediend.

Op Europees gebied worden de zomerbestemmingen Catania (Italië), Gdansk (Polen) Graz (Oostenrijk), London-City Airport (Verenigd Koninkrijk), Malaga (Spanje) en Porto (Portugal) nu ook in de wintermaanden aangevlogen. Daarnaast wordt de frequentie van een aantal Europese vluchten verhoogd.

Pieter Elbers, de CEO van KLM: “In totaal stijgt de capaciteit van KLM het komende winterseizoen* met +6,2% ten opzichte van het winterseizoen 2016. Het openen van nieuwe bestemmingen en het verhogen van de capaciteit op intercontinentale en Europese vluchten is geheel in lijn met onze netwerkstrategie en geeft klanten wereldwijd een breder aanbod en meer keuze aan bestemmingen.”

*Het winterseizoen ging op 29 oktober van start en duurt tot 24 maart.

Neem voor meer informatie of boekingen contact op met je BCD Travel reisagent.