Jet Airways A330-300

Jet Airways vliegt dagelijks non-stop met een Airbus A330-300 van Amsterdam naar Bangalore. Jet Airways is de enige luchtvaartmaatschappij die de non-stop internationale vlucht uitstekend doorverbindt naar 43 binnenlandse bestemmingen in India.

De Airbus A330-300 bestaat uit 2 klassen, te weten Economy Class en Businessclass (Premiere). De Economy Class van Jet Airways wordt als zeer ruim ervaren en biedt u onderscheidend veel beenruimte. In de rugleuning van iedere stoel bevindt zich een persoonlijk videoscherm met keuze uit maar liefst 650 uur Hollywood, Bollywood & korte programma’s, muziek en games. Tijdens de vlucht kunt u kiezen uit Indiase maaltijden of Internationale maaltijden, aangevuld met alcoholische en non-alcoholische dranken., speciale maaltijden kunnen vooraf aangevraagd worden.  Aan boord zult u ervaren wat ‘Indian Hospitality “ is. U ervaart vriendelijkheid en optimale service van het cabine personeel.

Voor meer rust en comfort kiest u voor de Business Class. U kunt ontspannen met een uitgebreid entertainment systeem en genieten van overheerlijke maaltijden..Bovendien beschikt u in de Business Class over volledig platte bedden, zodat u uitgerust op uw bestemming aan komt.

Het product en de ‘Indian Hospitality’ van Jet Airways zijn van wereldklasse en zullen uw reis onvergetelijk maken. Dagelijks vertrek, ruime stoelen een uitgebreid entertainment systeem en keuzemaaltijden. Zorgen voor een comfortabel begin van uw reis. Ervaar de Indiase gastvrijheid aan boord. Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen.

Neem voor meer informatie of reserveringen contact op met uw BCD Travel reisagent.