Hoe voeg je MVO toe aan je zakelijke DNA

Kathy Jackson van BCD legt uit waarom duurzaamheid goed is voor zaken.

Kathy Jackson, BCD Travel

“Door zich op maatschappelijk verantwoord ondernemen te richten, kan BCD Travel beter voldoen aan de markteisen, talent aantrekken en behouden en risico’s tot een minimum beperken”, zegt Kathy Jackson, de executive vice president van Global Program Management en executive voorzitter Maatschappelijk verantwoord ondernemen van de zakenreisorganisatie.

Kathy Jackson, BCD TravelJackson vierde het feit dat BCD voor het tweede achtereenvolgende jaar de gouden prijs van EcoVadis heeft gewonnen (de eerste TMC die dit bereikt heeft) met een nieuw bericht op LinkedIn. Ze legt in grote lijnen uit hoe MVO een belangrijke rol speelt bij het bereiken van zakelijke doelen.

“MVO zit in het DNA van ons bedrijf. We werken al tien jaar met specifieke MVO-principes”, schrijft Jackson. “Bij BCD Travel is MVO een cruciaal onderdeel van het leveren van duurzame, langetermijnwaarde aan onze klanten. Met MVO in gedachten, verzekeren we dat we de plaats van ons bedrijf in een veranderende wereld voortdurend evalueren, net als de impact ervan.

Leer meer over de laatste EcoVadis gouden plaatsing van BCD Travel en lees een casestudy over hoe succesvol het bedrijf was met de incorporatie van duurzaamheid in wereldwijde bedrijfsoperaties.

 

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.