Ervaar de luxe aan boord van China Southern

Vanaf maart vliegt China Southern met een nieuwe Airbus 330 van Amsterdam naar Guangzhou.

Business Class

Vanaf maart vliegt China Southern met een nieuwe Airbus 330 van Amsterdam naar Guangzhou. Aan boord van dit vliegtuig bevinden zich twee klassen; Business Class en Economy Class. De Business Class beschikt over 28 stoelen en is volledig vernieuwd. De stoelen hebben een 1-2-1 configuratie, waardoor elke passagier direct toegang tot het gangpad heeft. Alle Business Class stoelen kunnen volledig plat en hebben de beschikking over een 15.4 inch persoonlijke entertainment systeem. Passagiers aan boord van de Business Class passagiers krijgen een à-la-carte 3-gangen diner en een luxe ontbijt geserveerd. Daarnaast kunnen alle passagiers in de business class gebruik maken van gratis WiFi.

Joint Corporate Contracting

De samenwerking tussen KLM en China Southern Airlines op de zakelijke markt gaat dit jaar weer een stap verder door het tekenen van de Joint Corporate Contracting. De vluchten van China Southern binnen de joint venture lopen vanaf begin van het jaar mee in alle lokale corporate contracten van de KLM. Voor bedrijven met een lokaal contract bij KLM die reizen op de bestemmingen Beijing, Guangzhou, Hangzhou, Xiamen en Chengdu maakt het niet meer uit of zij uitgeven op China Southern of KLM.

BlueBiz

Naast de samenwerking op het gebied van grote corporates, zijn China Southern en KLM ook nauwer gaan samenwerken voor het Midden- en Kleinbedrijf. China Southernneemt sinds begin van dit jaar deel van het BlueBiz programma van KLM.  Bedrijven kunnen nuBlue Credits sparen op vluchten van China Southern van Nederland en Groot Britannië naar China.

 

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.