De wereld rond met NH Collection

De NH Hotel Group presenteert zijn premium merk NH Collection.

nhc_logo-rgb

De NH Hotel Group presenteert zijn premium merk NH Collection. Het doel van de NH Collection is om onvergetelijke ervaringen voor hotelgasten te creëren zodat deze ‘the extraordinary’ kunnen voelen. Dit alles door het overtreffen van de verwachtingen van gasten dankzij de combinatie van top gastronomie, innovatie en kunst.

De NH Collection hotels zijn gelegen in historische en iconische gebouwen, die  hedendaagse architectuur combineren met een elegante en eclectische stijl, op unieke locaties in metropolen als Milaan, Buenos Aires, Rome en Madrid. De hotels bieden comfort, uitstekende service en producten van premium kwaliteit. Gasten die in een NH-collectie hotel verblijven, kunnen genieten van de Brilliant Basics, dat bestaat uit een 34 centimeter dikke ‘NH Collection Sleep Better’ matras, regendouche, LED-flatscreen-tv, Nespresso-apparaat, gratis Wi-Fi, een professionele haardroger en exclusieve voorzieningen. Met de lancering van het premium merk in de Benelux, heeft NH Hotel Group haar aanwezigheid op de markt uitgebreid tot 63 NH Collection hotels in 13 landen in Europa en Latijns-Amerika.

Na de introductie van vier gloednieuwe vijfsterren NH Collection hotels in Amsterdam en Brussel, is het NH Collection Brussels Grand Sablon de nieuwste toevoeging aan het portfolio. Het hotel werd geopend in september 2016, is centraal gelegen en heeft een volledige renovatie ondergaan. Het hotel is gewijd aan het overtreffen van de verwachtingen van zijn hotelgasten en het staat garant voor een buitengewoon verblijf.

Meer weten? Neem contact op met uw BCD Travel Agent.

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.