De wereld aan uw voeten met British Airways

Dagelijks vluchten naar Londen Heathrow, Londen Gatwick en Londen city.

British Airways vliegt vanuit Nederland dagelijks naar zowel Londen Heathrow, Londen Gatwick en Londen City.

Het zeer ruime en flexibele aanbod aan vluchten vanaf zowel  Amsterdam als Rotterdam en de gewaardeerde service, maken British Airways tot uw beste keuze. Op de vluchten naar en van Londen bieden wij bovendien uiterst aantrekkelijk geprijsde tarieven indien u alleen handbagage meeneemt.

Dankzij de uitstekende aansluitingen via Londen op het wereldwijde netwerk ligt de wereld aan uw voeten.

British Airways investeert continu in de verbetering van haar produkten.  Afgelopen jaar zijn de eerste nieuwste type vliegtuigen in gebruik genomen.  De Airbus A380 is het grootste vliegtuig van British Airways en beschikt over 469 stoelen. De Airbus A380 vliegt momenteel op bestemmingen als Los Angeles, Hongkong, Johannesburg, Washington en Singapore.

De Boeing 787 Dreamliner biedt plaats aan 214 reizigers. Dit ultramoderne toestel is stiller, lichter en energiezuiniger en verbindt Londen met Austin, Newark, Toronto, Chengdu, Philadelphia, Calgary, Hyderabad en Chennai.

Ongeacht in welke klasse u vliegt, onze bemanning zorgt ervoor dat het u aan boord aan niks ontbreekt en een full service ontvangt.

Naast onze First, Club World (Business class) en World Traveller (Economy class), biedt British Airways tevens World Traveller Plus aan. Deze klasse is speciaal ontwikkeld tussen Economy en Business class in. U verblijft in een  afgescheiden kleinere cabine met een maximum van 6 rijen voor een comfortabele reis en meer persoonlijke aandacht en service. De stoelen zijn ruimer, u heeft meer beenruimte en privacy. U geniet van exclusieve maaltijden, voor de hoofdmaaltijd kiest u uit twee Club World maaltijdopties. Er is een full bar service en u ontvangt een luxueuze toilettas. Uw stoel is uitgerust met een eigen grote flat screen met een uitgebreid entertainment programma. Bovendien beschikt u over meer bagagevrijdom. Deze klasse is beschikbaar op speciaal geselecteerde lange afstandsvluchten.

 

 

 

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.