Comfortabel vliegen met United Airlines en Air Canada

Extra comfort en service in Air Canada’s Premium Economy en flat-bed stoelen op alle United vluchten vanuit Amsterdam.

Extra comfort en service in Air Canada’s Premium Economy

De nieuwe Premium Economy Class van Air Canada biedt voorrang bij het inchecken, instappen en bagagelevering. De passagier mag maar liefst 2 stuks bagage inchecken van maximaal 23 kg per stuk. Aan boord reist men in een aparte cabine en heeft men beschikking over een ruimere stoel, meer beenruimte, premium maaltijden en een groter, persoonlijk TV scherm met meer dan 600 uren in-flight entertainment.

Premium Economy is beschikbaar op vluchten van o.a. Parijs CDG naar Montreal en van Londen LHR naar Vancouver, Toronto en Montreal. Deze service wordt tevens geïntroduceerd op andere internationale routes die worden uitgevoerd door onze nieuwe B787 Dreamliner.

Air Canada Premium Economy cabin. on its B787-8 Dreamliner

Flat-bed stoelen op alle United vluchten vanuit Amsterdam

United Airlines biedt non-stop vluchten aan vanuit Amsterdam naar Chicago, Houston, New York/Newark Liberty en Washington D.C. met doorverbindingen naar meer dan 300 bestemmingen in de VS, Canada, Latijns- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied.

Vlieg in United Global First℠, de internationale First Class ervaring op 3-cabine toestellen, of in United BusinessFirst®, de internationale Business Class ervaring op 3- en 2-cabine toestellen en geniet van een volledig flat-bed stoel die 180° versteld kan worden. Daarnaast kunt u ook genieten van een keur aan bekroonde wijnen en champagnes die bij de uitstekende gerechten geserveerd worden. De stoelen zijn voorzien van Audio Video On Demand Entertainment Systeem met een videoscherm van 39cm, zodat u kunt genieten van een uitgebreid assortiment aan films, televisieprogramma’s, muziek en games. Elke stoel beschikt ook over aansluitingen voor laptop, iPod en USB. Daarnaast heeft u voordelen zoals prioriteit bij het inchecken en toegang tot de United Club airport lounges.

 

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.