China Southern Airlines: De grootste in Azië

China Southern Airlines is de grootste vliegtuigmaatschappij van Azië en derde wereldwijd qua passagiersaantallen. In 2018 heeft deze 4-sterrencarrier meer dan 140 miljoen passagiers vervoerd.

China Southern Airlines is de grootste vliegtuigmaatschappij van Azië en derde wereldwijd qua passagiersaantallen. In 2018 heeft deze 4-sterrencarrier meer dan 140 miljoen passagiers vervoerd. Met de moderne jonge vloot (gemiddeld 6,2 jaar) van ruim 820 toestellen, waaronder de A380, Boeing 787 Dreamliner, biedt China Southern 2600 dagelijkse vluchten aan naar meer dan 200 bestemmingen in meer dan 40 landen wereldwijd.

Onboard service

China Southern biedt een uitstekende service aan boord. In Business class biedt de carrier een flatbed service, direct aisle seating en gratis Wifi. In Economy class ontvangt de passagier een gratis amenity kit, Wifi en heeft men keuze uit een Westers en Oosters menu.

Amsterdam

Vanuit Amsterdam heeft China Southern drie dagelijkse vluchten, één naar de hub Guangzhou en twee naar Beijing (incl. een codeshare vlucht met de KLM). Vanuit Guangzhou worden de meeste doorverbindingen aangeboden.

Azië en Oceanië

Met meer dan 138 bestemmingen binnen China is er bijna geen binnenlandse luchthaven waar China Southern niet heen vliegt. Verder vliegt zij ook naar 50 bestemmingen in (zuidoost) Azië. Naast deze vluchten is China Southern ook een echte Oceanië specialist met ruim 90 vluchten per week vanuit Guangzhou naar Australië en Nieuw-Zeeland.

Transit hotel

Is de overstaptijd langer dan 8 uur? China Southern biedt gratis hotelaccommodatie en pick-up service aan. Bij aankomst op dit vliegveld krijgen passagiers bij de transfer desk een hotel toegewezen en worden zij met een shuttlebus heen en weer gebracht. Met de 72 uur visumvrije regeling is het zelfs mogelijk om Guangzhou te verkennen en de highlights te bezoeken.

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.